,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

Umut Kervanı Batman'da bir muhtaç aileye daha umut oldu

Umut Kervanı Batman'da bir muhtaç aileye daha umut oldu
Yaptığı yardım faaliyetleriyle yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Batman Umut Kervanı, zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan muhtaç bir aileye daha umut oldu.

Batman Umut Kervanı Vakfı Tespit Komisyonu, Bağlar Mahallesi'nde ikamet eden bir aileyi tespit etti. Ailenin yaşadığı yokluğu, durumunu hayırseverlerle paylaşan Umut Kervanı, gelen yardımları aileye teslim etti.

Geçtiğimiz günlerde Umut Kervanı Vakfı Tespit Komisyonu, kenar mahallelerde yaptığı araştırmalarda, alkolik eşinin şiddetine maruz kalan ve üç çocuğuyla evini terk edip Batman’a yerleşen N. A. ve çocuklarını tespit etti.

Umut Kervan’ının ailenin temel ihtiyaçlarının karşılanması için Rehber TV aracılığıyla başlattığı kampanya büyük ilgi görürken, aileye önemli miktarda yardım toplandı.

Kiraladıkları evde üç çocuğuyla yaşayan N. A. çocuklarının eğitim masraflarını, giyecek masraflarını ve yiyecek konusunda çektiği sıkıntıları Umut Kervanı Vakfı Tespit Komisyonuyla paylaştı.

İhtiyaçlar doğrultusunda hayırsever Batman esnafından yapılan yardımlar toplanıp aileye teslim edildi. Buzdolabı, tezgâh üstü fırın, ocak, tüp, çamaşır makinesi, koltuk takımı, halı, gıda yardımı ve toplanan nakdi para ihtiyaç sahibi aileye teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Umut Kervanı Gönüllüsü İsmet Ökmen, "Geçen hafta Umut Kervanı programında kendileri için yardım topladığımız ailenin eşyalarını teslim ettik. Hayırseverlerin bağışlamış oldukları oturma gurubunu, buzdolabını, çamaşır makinesini ve mutfak eşyalarını hayırseverlerden alıp ailemize teslim ettik." dedi.

"Çocukların yüzü güldü"

Yapılan yardımları kabul eden N. Hanım ise duygularını şöyle dile getirdi: "Allah sizden, bütün yardımseverlerden razı olsun. Koltuk, fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, halı ve bu parayı verenlerden Allah razı olsun. Bize yardım eden bütün Müslümanlardan Allah razı olsun. Allah hayrınızı kabul etsin. Çocuklarımın yüzünü güldürdünüz. Eşya eve girdi, evin soğuğu gitti. Evim sıcak oldu. Gerçekten evim çok soğuktu. Ne yapacağımı, ne edeceğimi bilemiyordum. Vesile olanlara çok teşekkür ederim. Mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorum."(İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55