,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 26 °C

TÜMSİAD Güneydoğu Anadolu Bölgesi Üyeleri İftarda Buluştu

TÜMSİAD Güneydoğu Anadolu Bölgesi Üyeleri İftarda Buluştu
TÜMSİAD Güneydoğu Anadolu Bölgesi kapsamında Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa, Nizip ve Adıyaman TÜMSİAD üyeleri iftar davetinde buluştu.

Her yıl iftar davetlerinde üyeleri ile bir araya gelen TÜMSİAD yönetimi bu yıl da geleneğini sürdürdü. Güneydoğu Anadolu Bölgesi kapsamında Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa, Nizip ve Adıyaman TÜMSİAD üyeleri iftar davetinde buluştu. Adıyaman’da Rabat Resort HOTEL’de 28 Mayıs Pazar günü düzenlenen iftarda; Adıyaman Valisi Abdullah ERİN, Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil FIRAT, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev KUTLU, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar DOĞAN ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ev sahipliğini TÜMSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Av. Erkan Çakmak’ın yaptığı davette bölge sorunları ve çözümleri dile getirildi. İşadamlarının yoğun ilgi gösterdiği davette bölge yatırım ve teşviklerine dikkat çekildi. İftar davetine, TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Kazım Apa, Diyarbakır Şube Başkanı Hüseyin Oğulmuş, Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, Nizip Şube Başkanı Orhan Budak, Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade ve 500 üye ve konuk katılım gösterdi.

tumsiad-015.jpg

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan iftar davetinde; iş adamları olarak amaçlarının ferdi zenginleşmek olmadığını, bugüne kadar milletimizin zenginleşmesi için çalıştıklarını dile getirdi. Türkiye’nin üzerinde son yıllarda oynanan oyunlar karşısında ihtiyacımız olan tek şey birliktelik diyen Yaşar Doğan; Türkiye’nin üreten, büyüyen ve güçlü bir ülke olduğuna dikkat çekti. TÜMSİAD Başkanı Doğan; istihdamın yüzde 78’ini ihracatın da yüzde 60’ından fazlasını sağlayan KOBİ’lerin Türkiye ekonomisindeki payının artırılmasının önem taşıdığına vurgu yaptı. Üreten, istihdamını artıran ve ihracat yapan KOBİ’ler sayesinde Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğine inandıklarını söyledi. Ramazan Ayı’nda iftar sofrasında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu Belirten Doğan, Ramazan bereketinin tüm yıl sürmesi temennisiyle konuşmasını bitirdi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55