,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 20 °C

TPAO Batman Petrolspor’dan 6 transfer

TPAO Batman Petrolspor’dan 6 transfer
TPAO Batman Petrolspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Batman temsilcisi ardı ardına transferleri duyuruyor.

TPAO Batman Petrolspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Batman temsilcisi ardı ardına transferleri duyuruyor.

TPAO Batman Petrolspor transferlere gözünü kararttı. 3. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Batman temsilcisi kadrosuna deneyimli ve tecrübeli isimleri katmaya devam ediyor. Süper Lig, 1. Lig’den yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Stoper bölgesi için üç isim 

Kırmızı beyazlı ekip, stoper bölgesi için Alanyaspor’dan Hamza Özdemir, Süperlig takımlarından Başakşehir’li Muharrem Öner ve Düzcespor’dan Recep Kalkan’ı kadrosuna kattı.

 Almanya VFR Aalen takımından sol bek transferi

Almanya VFR Aalen takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Almanya’nın VFR Aalen takımında yetişen 21 yaşında ve 1.80 boyundaki sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI son olarak FC Homburg II takımında görev aldı.

Transfer edilen üç stoperi tanıyalım?

Hamza Özdemir: Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da kiralık oynayan Hamza Özdemir 18 maçta forma giymiş ve Türkiye U19 milli takımında da görev almıştır.

Muharrem Öner: 23 yaşında ve 1.85 boyundaki stoper Muharrem Öner, Başakşehir alt yapısında yetişmiş ve Ümraniye, Başakşehir ve Esenler Erokspor takımlarında görev almıştır.

Recep Kalkan: 24 yaşında ve 1.90 boyundaki tecrübeli stoper Fransa AS Beauvais takımının alt yapısında yetişen Recep Kalkan, Nevşehir Belediyespor, Mamak, Esenler Erokspor ve Düzcespor takımlarında görev almıştır.

TPAO Batman Petrolspor Kulübü'nden yapılan açıklamada; "1.  Lig ekiplerinden Altınordu’dan Mertcan Dağlı ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Altınordu futbol okulunda yetişen 1.94 boyunda ve 22 yaşındaki Mertcan Dağlı geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’e yükselen KARAMAN FK’da kiralık olarak görev almış ve şampiyonluk yaşamıştır. Oynadığı 12 karşılaşmada 9 maçta kalesini gole kapatan başarılı eldiven ile anlaşma sağlandı.
Mertcan Dağlı’ya hoş geldin diyor ve Kırmızı Beyazlı forma altında başarılar diliyoruz.

2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’lu ön libero Nurettin Çağlar ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. 30 yaşında ve 1.85 boyundaki Nazilli Belediyespor’da 23 maçta görev almış ve 12 gol atmış, İçel İY ve Diyarbekirspor takımlarında oynamıştı.
Nurettin Çağlar’a hoş geldin diyor ve Kırmızı Beyazlı forma altında başarılar diliyoruz." denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55