,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C

TPAO Batman Petrolspor Yönetimi Basınla Buluştu

TPAO Batman Petrolspor Yönetimi Basınla Buluştu
TPAO Batman Petrolspor kulübü ve yöneticileri düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda basınla bir araya geldi.

TPAO Kristal Park’ta, TPAO Batman Petrolspor kulübü ve basın mensupları kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Kahvaltıya Kulüp Başkanı Mustafa Demir, As Başkan Mert Nasıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Hukuk İşleri Sorumlusu Ziyaeddin Beyca, Zeynel Abidin Nasıroğlu ve Basın Sözcüsü Cemal Kaya katıldı.

3.Lig 2.Grup’ta 33 puanla ilk devreyi lider bitiren kırmızı beyazlılarda Başkan Mustafa Demir, erken şampiyonluk havasına girmek istemediklerini söyledi.

“BATMAN VALİSİ EKREM CANALP’E ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

TPAO Batman Petrolspor ’un yeni yapılanma sürecinde emeği ve katkısı olan birçok insan olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Ben emeği ve katkısı olan bu değerlerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Batman valimiz sayın Ekrem Canalp beye maddi manevi katkılarından beri yeni değişim sürecinde yeni Batman Petrolspor sürecinde katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“BARADİGMANIN BÜYÜK MİMARI FERHAT NASIROĞLU”

Yeni süreçte bir paradigma ile yola çıktığını belirten Başkan Demir, “Bu paradigmanın en büyük mimarlarından bir tanesi sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu beydi. Kendisi farklı fikir ve düşüncelerle yeni bir yol alınması gerektiğini hep vurguluyordu. Bizde bu minvalde kendileriyle yaptığımız birçok fikir teatisinde bu takımı, bu şehirle birleştirmenin vazgeçilmez bir unsur olduğunu anladık. Bunu başından beri biliyorduk, ama bunu nasıl başaracağımız ile ilgili birtakım stratejiler geliştirdik hep birlikte. Sağ olsunlar kendilerinin Batman’daki birçok sosyal sorumluluk projesinde olduğu gibi Petrolspor konusunda da çok büyük bir hassasiyet gösterdiler, hemen hemen birçok deplasmanımıza teşrif ettiler, içeride dışarıda oynadığımız her maçtan sonra telefonla görüşüp fikir teatisinde bulunduk. Bizlere başarılar dileyip tebrik ettiler. Sonuç itibariyle çok büyük destekleri oldu, hala olmayada devam ediyor. Buradan kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Ferhat beyin bu farklı bakış açısıyla bir Batmanlı olarak bu süreçleri iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

“TPAO BATMAN PETROLSPOR’A 6 MİLYON DESTEKTE BULUNDULAR”

İki hafta önce Ankara’da Muzaffer Nasıroğlu’nu ziyaret ettiğini dile getiren Demir, “Yönetici arkadaşım Mustafa Balaban ile sayın Muzaffer Nasıroğlu’nu ziyaret ettik. Takımla ilgili en az bizim kadar bilgiye sahip, Çok yakinen takip ediyor. Her konuda bizlere maddi manevi destek vereceğini sezon başında söylemişti, hala aynı noktada. Geçen hafta da kulübümüze 6 Milyon TL destekte bulundular. Fernas Şirketler Gurubu ve Nasıroğlu ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine değindi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55