,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

STK Temsilcilerinden ve siyasilerden "Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"ne davet

STK Temsilcilerinden ve siyasilerden  "Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"ne davet
Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve siyasiler 22 Ekim Pazar günü (yarın) Adana'da düzenlenecek olan Filistin'e ve 'Aksa Tufanına Destek Mitingi 'ne herkesi katılmaya davet etti.

7 Ekim Cumartesi günü başlayan "Aksa Tufanı Operasyonu"nun ardından Gazze'ye yönelik başlayan işgalci Siyonist saldırılar vahşet boyutuna ulaştı.

Asker-sivil, yaşlı-genç, kadın-çocuk demeden büyük bir barbarlıkla Filistinlilere saldıran siyonist işgalcilere "dur" demek ve HAMAS tarafından başlatılan Aksa Tufanı Operasyonu'na destek maksadıyla bu pazar günü (yarın) Adana Merkez Cami yanında saat 13.00'te "Aksa Tufanı'na Destek" adıyla miting düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek mitinge tüm Adanalıları ve duyarlı insanları davet eden kurum temsilcileri, işgalci siyonistlerin vahşetine dikkat çekmek ve dur demek için miting meydanında olacaklarını belirtti.

HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir

Peygamber Sevdalıları Vakfının düzenleyeceği mitinge teşkilatları ile destek vereceklerini söyleyen HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir, "Adana'mızda pazar günü merkez cami yanında saat 13:00'te yapacakları Aksa Tufanı'na direnişe ve HAMAS'a destek mitingine, bizler de HÜDAPAR camiası olarak destek sağlayacağız. Bu amaçla emeği geçen bütün kardeşlerimizden, Rabbim razı olsun. Tüm Kudüs ve Mescid-i Aksa sevdalısı Adanalı hemşerilerimizi, bu kutlu davete icabet etmeye çağırıyorum. Gün bugündür, gün Kudüs günüdür, gün Mescidi Aksa günüdür, kardeşlerimizi ve kutsallarımızı sahiplenme günüdür." diye konuştu.

"Türkiye Müslümanları olarak Gazze'nin yanındayız"

ASİM Başkanı Mahmut Eraslan

İşgalci siyonistlerin hastane ve sivil saldırılarıyla insanlığı vurduğuna vurgu yapan Adana Sivil İnsiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan, "israil vicdani vuruyor ve bu sessizliğe bürünenler sadece batılı ülkelerin liderleri değil, Müslüman ülkelerin liderleri de bu sessizliğe bürünmüş durumda. Ancak, biz sessiz kalmayacağız. İnşallah, Peygamber Sevdalıları Vakfının düzenlediği mitingte, pazar günü saat 13:00'te Merkez Park'ta hep birlikte olacağız. Türkiye Müslümanları olarak Gazze'nin yanındayız." dedi.

"Peygamber Sevdalıları Vakfının düzenleyeceği mitinge bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz"

Siyer Araştırma Derneği Başkanı Sinan Konuk

Kudüs'ün peygamberler şehri olduğunu ifade eden Siyer Araştırma Derneği Başkanı Sinan Konuk, "Kudüs âyettir, kudüs hâdistir, kudüs ilk kıblemizdir, kudüs ümmetin ortak değeridir. Çoluk çocuk, kadın, yaşlı, cami, hastane, okul demeden, katil israilin bir haçlı seferi düzenlediği bugünlerde, mazlumların yanında zalimlerin de karşısında olduğumuzu belirtmek adına, bütün Sivil Toplum Kuruluşları olarak, pazar günü Peygamber Sevdalıları Vakfının düzenleyeceği mitinge bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Kudüs ve Filistin uğurunda birleşmek ve büyük güçler oluşturmak zorundayız"

AGD ve MGV Danışma Kurulu Başkanı Dr. Abdülaziz Kıranşal

İşgalci siyonist rejimin son on gündür saldırılarını arttırdığını kaydeden Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Danışma Kurulu Başkanı Dr. Abdülaziz Kıranşal, "Bunu bir zülüm olarak ifade edemeyiz, bu aynı zamanda bir soykırım, bir katliamdır. Bugün, her birimizin takip ettiği gibi siyonist işgalcilerin hastane, okul, cami demeden bombaladığına şahitlik ediyoruz. Kudüs ve Filistin uğurunda birleşmek ve büyük güçler oluşturmak zorundayız. Allah nasip ederse pazar günü, Peygamber Sevdalıları kardeşlerimizin düzenleyeceği mitinge biz de katılacağız, biz de orada olacağız. Diğer sivil toplum örgütlerindeki kardeşlerimiz gibi biz de bütün gücümüz de orada bulunup Müslümanların birlik ve beraberliğine elimizden geldiği kadar katkı sunmaya gayret edeceğiz. Bu vesileyle, buradan bütün kardeşlerimizi pazar günü gerçekleşecek olan bu mitinge davet ediyoruz. Bu programı organize eden bütün kardeşlerimizden, başta Peygamber Sevdalıları Vakfı olmak üzere diğer bütün sivil toplum örgütlerimizden Allah razı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

"Sizin iştirakiniz cihattaki kardeşlerinize destektir"

Mitinge icabet edilmesinin mücadeleye destek olacağını belirten Filistinli Aktivist Talal Nassar, "Değerli kardeşlerim, Filistin'deki kardeşlerinizin sesine icabet etmeniz adına, hepinizden bu yüce davaya ortak olabilmeniz için, kardeşlerinizden olan Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın davetine iştirak etmenizi istiyorum. Sizin iştirakiniz cihattaki kardeşlerinize destektir. Sizin iştirakınız aziz şehitlerimizin kanı için bir zaferdir. Hepinizin katılmasını istiyorum çünkü bu destek, bu iştirak sizin Filistin'deki hak ehli kardeşlerinizin yanında olduğunuzu ve barbar düşman Amerika ve siyonist işgalcilere karşı olduğunuza dair bir delildir." ifadelerini kaydetti.

"Bütün Adanalı kardeşlerimizi mitinge davet ediyoruz"

Filistin'de her gün bir vahşet yaşandığını vurgulayan Abdülbari Çelik, şunları kaydetti:

"Çocukları, kadınları, hastaları öldürüyorlar, toprakları gasp ediyorlar. Müslümanlar olarak, Siyonistlerin bu zulümlerini bu terör istediklerini dile getirmek için siyonistleri ve Amerika'yı telin etmek için, pazar günü Adana merkezinde merkez cami yanında bir protesto, bir miting var. Bütün Adanalı kardeşlerimizi mitinge davet ediyoruz."

"Katilleri boykot etmek için, Pazar günü Merkez Camii yanında toplanıyoruz"

Sepici Kültür Hizmetleri Derneği Onursal Başkanı Hasan Hüseyin Çubuk

Düzenlenecek mitinge katılım çağrısı yapan Sepici Kültür Hizmetleri Derneği Onursal Başkanı Hasan Hüseyin Çubuk ise, şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah hep beraber Müslüman Kardeşlerimizin yanında olalım. Bu katilleri, teröristleri en güzel şekilde boykot edelim. Bebekleri, çocukları katlediyorlar. Kadın, çocuk, hastane, okul demeden bombalıyorlar. Bu katilleri boykot etmek için, Pazar günü Merkez Camii yanında toplanıyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55