,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

Soykırımın yaşandığı abluka altındaki Gazze'ye Yetimler Vakfı yardım ulaştırdı

Soykırımın yaşandığı abluka altındaki Gazze'ye Yetimler Vakfı yardım ulaştırdı
Siyonist işgal rejimi tarafından 17 gündür ablukaya alınan, insani temel ihtiyaçların girişine izin verilmeyen Gazze'de, Yetimler Vakfı tarafından sıcak yemek ve gıda dağıtımı yapıldı.

İşgal rejimi 7 Ekim'den bu yana ablukaya aldığı Gazze'yi havadan, denizden ve karadan bombalıyor. Sivilleri, çocukları, kadınları, pazar yerleri, hastaneleri hedef alarak bombalayan işgal rejimi vahşice katliamlar gerçekleştiriyor.

Uluslararası hukuku hiçe sayan işgal çetesi, fosfor bombalarıyla vahşi katliamlar yapıyor. Abluka altındaki Gazze'nin elektrik ve suyunu kesen işgal rejimi, Gazze'ye temel ihtiyaç maddesi ve ilacın girişine de izin vermiyor.

İnsanlığın öldüğü Gazze'de yaşanan vahşetti dünya seyrederken, yardım kuruluşları abluka altındaki Gazze'ye yardım ulaştırmak için seferber oldu.

Yetimler Vakfı, hayırseverlerin desteğiyle Gazze'de gıda kolileri ve sıcak yemek dağıtmaya başladı. Bir yandan büyük kazanlarda pişirilen sıcak yemekler dağıtılırken, bir yandan da hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yetimler Vakfı'nın Filistinli gönüllüsü, "Onlar, seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve esire yedirirler. Yedirdikleri kimselere şöyle derler; 'Biz size sırf Allah rızası için yediriyoruz. Sizden bir karşılık ve bir teşekkür beklemiyoruz." ayetlerini hatırlatarak, Yetimler Vakfı'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yetimler Vakfı'nın Filistinli gönüllüsü, şunları kaydetti:

"Düşman israil'in 2023 yılı içerisinde yaptığı Gazze saldırı sonrası Yetimler Vakfı'nın ihtiyaç sahipleri hazırlamış olduğu yiyecekleri görüyorsunuz. Allah kabul etsin. Allah verdiklerinizi mübarek kılsın ve Allah bu yaptıklarınızı amel defterinize hasene olarak yazsın." dedi.

Başka bir Filistinli Yetimler Vakfı'nın gönüllüsü ise, "Başta; Gazze’de yerlerinden edilmiş kardeşlerine verdikleri katkı ve yaptıkları çalışmalarından dolayı Yetimler Vakfı’na şükranlarımızı sunuyoruz. Şu anda bu okulda yerlerinden edilmiş binlerce Gazzeliye sıcak yemek yardımında bulunuyoruz. Bu çalışımlarından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyor ve buradaki kardeşlerimize daha çok ulaşabilmek için yapılan bağışlarını arttırılması yönünde çağrımızı yeniliyoruz. Biz de buradan ayrılmayacağımızın, topraklarımızı ve evlerimizi bu işgalcilere bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz. Allah sizlerden razı olsun, hayırlarınızı kabul etsin." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55