,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C

Soykırımcı siyonistler, Gazzeli esirlere sadistçe işkenceler yapıyor

Soykırımcı siyonistler, Gazzeli esirlere sadistçe işkenceler yapıyor
Gazze halkına 7 Ekim'den bu yana soykırım ve katliam uygulayan işgalci siyonistler, esir aldıkları Filistinlileri vahşice işkencelere tabi tutuyor.

Gazze halkına bir yandan havadan ve karadan saldırılar düzenleyerek büyük katliamlar gerçekleştiren siyonist işgal kuvvetleri, bir yandan da onları aç bırakmak suretiyle insanlık tarihinin şahit olduğu en iğrenç ve en vahşi toplu cezalandırma politikası uyguluyor.

İşgalciler, esir aldıkları Filistinlilere de götürdükleri yerlerde son derece vahşice işkence etmek suretiyle sadist ruhlarını tatmin etmeye çalışıyorlar.

İşgal askerleri tarafından esir alınanlardan özgürlüklerine kavuşanların şahitlikleri, Gazze'den alınıp götürülen Filistinli esirlere çok korkunç bir şekilde işkence edildiğini gözler önüne seriyor. 

Filistin Enformasyon Merkezinin, Avro-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi'nin (Euro-Med) raporuna dayandırdığı habere göre Filistinli esirlere hem psikolojik hem de bedensel olarak çok korkunç işkenceler yapıldığı ve esirlerden birçoğunun üzerinde bedensel işkencelerin izleri görüldü. Esirlerin serbest kaldıktan sonra da maruz kaldıkları işkenceler yüzünden travma geçirdiklerine dikkat çekildi. 

Raporda ifadelerine yer verilen bir kişi, maruz kaldığı işkenceyi şöyle anlattı:

Şöyle konuştu: “Biri sorgu için, dördü işkence için olmak üzere beş asker sırayla bana işkence yapıyordu. Bir asker, diğer ikisinden bacaklarımı açmalarını istedi, diğer ikisi ise topuk ve parmak kısımları demir kaplı olan ayakkabılarıyla vücudumun hassas bölgesine vurmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri beni boynumdan yakalayıp neredeyse boğacaktı ve bana 'eğer HAMAS üyesi olduğunu itiraf etmezsen seni boğacağım' dedi. Darp yaklaşık bir saat sürdü, sonra beni yere attılar ve askerlerden biri bana şöyle dedi: 'Kafanı kaldırırsan seni vururum."
İşgalci sadist siyonistlerin işkencelerine maruz kalan Filistinlilerin, cephede silahlı çatışmalar sırasında esir alınmış kişiler olmadığına dikkat çeken Merkez, bunların çoğunluğunun işgalcilerin yollardan, caddelerden veya baskın düzenlemiş oldukları hastanelerden ve sığınma merkezlerinden toplamış oldukları kişilerden oluştuğunu aktardı.

Merkez, sivil insanlara bu şekilde işkence edilmesinin ise işgalci siyonistlerin bütün bunları sadece intikam duygusuyla yaptıklarını gösterdiğine işaret etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55