Siyonist terör hastane bahçesi ve yardım bekleyenleri vurdu: 32 şehit

Siyonist terör hastane bahçesi ve yardım bekleyenleri vurdu: 32 şehit
Siyonist terör rejiminin sözde ordusu tarafından Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlenen saldırılarda 7’si hastane bahçesinde 32 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Hastane yetkilileri ve görgü tanıklarının aktardığına göre, Gazze kentinin batısındaki El-Ehli Baptist Hastanesi’nin bahçesi insansız hava aracıyla saldırı düzenlendi. Burada en az 7 kişi şehit oldu, aralarında ağır yaralıların da bulunduğu birçok kişi hastanelere kaldırıldı.

Gazze’nin kuzeybatısında, Zikim bölgesi yakınında insani yardım bekleyen sivillere ateş açıldığı ve 2 kişinin şehit olduğu belirtildi.

Orta kesimdeki Bureyc Mahallesi'nde sivillerin bulunduğu alana düzenlenen saldırıda 3 kişi, Netzarim Koridoru çevresinde açılan ateşte ise 1 kişi şehit oldu. Deyr Belah’ın batısındaki Bassa bölgesinde İHA saldırısıyla 1 kişi, Nusayrat Mülteci Kampı’nda evi hedef alınan 1 kişi hayatını kaybetti.

Güneyde ise Refah kentinde yoğun saldırılar gerçekleştirildi. Kentin batısında yerinden edilen sivillerin kaldığı çadırların hedef alınması sonucu en az 4 kişi şehit oldu. Aynı kentte yardım dağıtımı sırasında açılan ateşte ise 13 kişi şehit oldu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.