,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Siyonist keskin nişancılar, Gazze'de 9 sivili katletti

Siyonist keskin nişancılar, Gazze'de 9 sivili katletti
Gazze şehrinin çeşitli bölgelerinde işgalci keskin nişancıların açtığı ateş sonucu 9 kişi şehit oldu, 11 kişi de yaralandı.

Filistin kaynakları, Gazze'nin güneybatısında işgalci keskin nişancıların kurşunlarına hedef olan 9 şehidin ve 11 yaralının El Ehli Baptist Hastanesi'ne ulaştığını bildirdi.

Bu arada, işgal uçakları Gazze'nin doğusundaki bölgelere bir dizi baskın düzenledi ve işgal topçusu şehrin batısındaki Haydar kavşağı yakınındaki bir evi bombaladı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus Valiliği'nde bu sabah saatlerinden itibaren hayatını kaybeden şehit sayısı 10'a yükseldi. Bunların arasında siyonist işgalinin keskin nişancı kurşunları ve Nasır Hastanesinin aralıksız bombalanması sonucu şehit olan 8 kişi de yer alıyor.

İşgal uçakları, Han Yunus şehrindeki Nasır Hastanesini yanı sıra Filistin Kızılayı'na bağlı El-Emel Hastanesi'ne de saldırılar düzenledi. Kızılay, hastanedekilerle iletişimlerinin tamamen koptuğunu bildirdi.

İşgal kuvvetleri, ayrıca yerinden edilenlerin bulunduğu El Avde Okullarını boşaltmaya zorladı ve burdakilerin bir kısmı Gazze Avrupa Hastanesi'ne sığınmak zorunda kaldı.

İşgal buldozerleri ve araçları ayrıca El Avde Okulları çevresindeki vatandaşların evlerini buldozerlerle yerle bir etti ve işgal, Han Yunus'un batısındaki bir yerleşim meydanını havaya uçurdu.

İşgal uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin doğusunda ve Refah'ın güneyinde Mısır sınırı yakınında baskınlar düzenledi.

Filistin Kızılayı, Refah kentinde bir eve düzenlenen işgal saldırısı sonucu ekiplerinin 3 şehidi ve çok sayıda yaralı naklettiğini bildirdi.

İşgalin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun kasabasının doğu girişindeki bir evi hedef alan saldırısında çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı. İşgal uçakları Cebaliye kampının doğusuna da saldırılar düzenledi.

İşgal topçularının, Gazze Şeridi'nin ortasındaki Deyr El-Balah'ın doğusunu bombalaması sonucu bir kişi yaralandı. İşgal savaş gemileri Nuseyrat kampı kıyılarına da ateş açtı.

İşgal ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 27 bin 947 kişi şehit oldu, 67 bin 459 kişi yaralandı. Binlerce mağdur ise halen enkaz altında ve ekiplerin onlara ulaşması işgal tarafından engelleniyor. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55