,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 24 °C

Siyasilerden HÜDA PAR'a saldırıya kınama

Siyasilerden HÜDA PAR'a saldırıya kınama
Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehid olduğu, İl Başkanı Salih Demir'in ise yaralandığı saldırıya ilişkin siyasi parti genel başkanları ile milletvekilleri kınama mesajı yayımladı.

Olay, saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında meydana geldi.

Parti binasına giren iki kişi, namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'e satırlı saldırı düzenledi.

Saldırıda ağır yaralanan Sacit Pişgin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Demir'in ise hastanede tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin şu ana kadar Adana 1951 doğumlu A.S isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Siyasi parti genel başkanları ile milletvekilleri de Twitter hesaplarından saldırıya ilişkin paylaşımda bulundu.

Eski Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül: HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’e yönelik menfur saldırıyı lanetliyorum. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan Salih Demir’e acil şifalar niyaz ediyorum. HÜDA PAR camiasına başsağlığı diliyorum.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na yapılan alçak saldırı sonucu hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı olan İl başkanı Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. Olayın bir an önce açığa kavuşturulmasını ve adaletin tesis edilmesini temenni ediyoruz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda namazdayken katledilen İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet; yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına yapılan menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sayın Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı; HÜDA PAR Adana İl Başkanı Sayın Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, camiasına sabır ve başsağlığı, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e de acil şifa diliyorum. Ülkemizde istikrarı ve huzur ortamını bozmaya çalışan tüm girişimlere ve provokasyonlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Siyaset ve şiddet hiçbir şekilde yan yana olmamalı, yan yana anılmamalıdır. Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın hep birlikte karşı durmalı ve  anetlemeliyiz. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına yapılan menfur saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sn. Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Sn. Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını hedef alan saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralı İl Başkanı Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. HÜDA PAR camiasına taziyelerimi ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: HÜDA PAR’ın Adana İl Başkanlığı’nı hedef alan menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum.  Saldırı sonucu ahirete irtihal eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve HÜDAPAR camiasına sabırlar diliyorum. Saldırıda yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifalar temenni ediyorum. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden il sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve HÜDA PAR camiasına baş sağlığı diliyorum. Saldırı sonucu yaralanan il başkanı Salih Demir’e acil şifalar temenni ediyorum.

Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop: HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan vahşi saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Cenab-ı Hakk'tan rahmet, ağır yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar diliyorum. Yapılan saldırıdan dolayı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu arayarak, derin üzüntümü ve taziyelerimi ilettim.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. HÜDAPAR ailesine başsağlığı diliyorum. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: HÜDAPAR Adana İl Başkanlığına yapılan saldırıyı lanetliyorum. İbadet ettikleri sırada uğradıkları saldırı sonucu vefat eden İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifa diliyorum. HÜDAPAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu menfur saldırı bir an önce aydınlatılmalı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55