,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

Siyasilerden Dönmezer için başsağlığı mesajları

Siyasilerden Dönmezer için başsağlığı mesajları
HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı İlker Dönmezer'in önceki gün vefatının ardından, siyasi parti liderleri ve temsilcileri art arda baş sağlığı mesajları yayımladı.

 

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı iken 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak seçimlerde yarışan Mehmet İlker Dönmezer (49), önceki gün evinde yatsı namazını kıldığı sırada kalp krizi geçirdi.

Haber verilmesi üzerine ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan evli ve 3 çocuk babası Dönmezer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti.

Dönmezer'in vefatının ardından, siyasi parti liderleri ve temsilcileri art arda baş sağlığı mesajları yayımladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, başsağlığı mesajında "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raci'un. Değerli dostum, dava arkadaşım, Malatya İl Başkanımız kardeşim Mehmet İlker Dönmezer'i Cenab-ı Hakk'a uğurladık. Rabbim mekânını Cennet, makamını âli eylesin. Kederli ailesine, sevenlerine ve dava arkadaşlarımıza hayırlı ömürler ve sabr-ı cemil diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

HÜDA PAR Sözcüsü ve Milletvekili Serkan Ramanlı ise "Vefat eden Malatya İl Başkanımız Mehmet İlker Dönmezer’in cenaze törenine katıldık. Allah rahmet eylesin. Makamı ali, mekanı cennet olsun. Rabbim, ailesine, bilhassa eşine ve çocuklarına sabr-ı cemil ihsan eylesin." dedi.

 

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, başsağlığı mesajında "İlker abim! Sizleri, bize sıkı sıkı sarılmanla ve samimi gülüşünle hatırlayacağız… Kalp krizi ile aramızdan ayrılan İlker Başkanım! Mekânın cennet, makamın ali olsun. Rabbim; Sena’ya, Furkan’a, sevenlerine ve dava arkadaşlarımıza sabırlar versin." ifadelerini kullandı.

 

Siyasi parti temsilcileri baş sağlığı mesajlarında, şu ifadelere yer verdi:

Hüzün dolu bir firâk. İmanına, ihlâsına, mücadelesine ve fedakârlığına şahit olduğumuz bir kardeşimizdi. Rabbim rahmetiyle kuşatsın. Mekanı cennet olsun inşallah. Kederli ailesinin, dava arkadaşlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun. https://t.co/0ZHZkPGlBv

— Mahmut Şahin (@AvMahmutSahin) April 10, 2024

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55