Silvan halkı, Gazze için tek bir yürek oldu

Silvan halkı, Gazze için tek bir yürek oldu
İşgal çetesinin Gazze'ye yönelik saldırılarını telin etmek ve yaşanan zulme dikkat çekmek için "Tekbir Cuması" çağrısıyla, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde de tekbir sesleri yükseldi.

Filistin Âlimler Birliği’nin çağrısıyla Gazze’deki direnişi ve sabrı selamlamak, zulme karşı birlik mesajı vermek amacıyla Silvan'da binlerce kişi bir araya geldi.

Silvan'da 1'inci Kılıçarslan Kent Meydanında toplanan kalabalık saat 22.00'de tekbirler getirip siyonist işgal rejimi aleyhine slogan attı. Genç yaşlı demeden birçok kişinin katılım gösterdiği "Tekbir Cuması"nda etkileyici görüntüler oluştu.

"Allah-u Ekber" nidalarının haykırıldığı meydanda vatandaşlar, Gazze halkının yanında olduklarını dile getirerek direnişe destek verdi.

Silvan halkı, Gazze için tek bir yürek oldu

Silvan halkı, Gazze için tek bir yürek oldu

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.