Siirt’te okul servisinin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Siirt’te okul servisinin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siirt’in Şirvan ilçesinde okul servisinin çarptığı 10 yaşındaki İbrahim Çaplık, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza bugün öğle saatlerinde Şirvan ilçe merkezinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan bir okul servisi, henüz bilinmeyen bir nedenle 10 yaşındaki İbrahim Çaplık’a çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İbrahim Çaplık kurtarılamadı.

Kazanın ardından okul servisi sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacağını bildirdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.