,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 21 °C

Serkan Ramanlı’ya destek ve katılımlar devam ediyor

Serkan Ramanlı’ya destek ve katılımlar devam ediyor
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’yı destekleyen seçmenlerin seçim lokaline destek ve katlımı ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline gün boyu katılım ve destek ziyaretleri artarak devam ediyor.

İlk olarak Eski Milletvekili ve Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Afif Demirkıran, eski siyasetçi Salih Güneştekin, Balpınar Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Refah Partisi dönemi Batman Belediye Başkan Yardımcısı Abdurahman Uçar ve beraberlerinde heyet, kalabalık bir kitle halinde Serkan Ramanlı seçim lokalini destek amaçlı olarak ziyaret ettiler. Demirkıran, lokale gelişleri sırasında lokalde bulunan tüm seçmenlerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Serkan Ramanlı seçim lokaline destek ve katılım amaçlı birçok aile ve aşiret mensubu da ziyaret ederek desteklerini açıkladılar. Sırasıyla Hacı Selim Özcan öncülüğünde Özcan ailesi, Fırat ailesi, Ekinciler ailesi, Demir ailesi, Şahin ailesi ve son olarak aslen Midyatlı olan ve Batman’ın tanınan simalarından Hacı Zeki Şen öncülüğünde Şen ailesi üyeleri kalabalık kitleler halinde HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve Ak Partiyi destekleme kararı aldıklarını ilan ettiler.

Destek ve katılım amaçlı kitlesel ziyaretlerde bulunan heyetleri HÜDA İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR yetkilileri seçim lokalinde karşıladı.

Siyasetçiler ve halkın destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Başkanı Şahin’de katılım ve destek ziyaretinde bulunan tüm seçmenlere teşekkür ederek, desteklerinin önemli ve değerli olduğunu vurguladı.

Destek ziyaretinde bulunan heyetlerde, seçimlerde Serkan Ramanlı ve Ak Parti adaylarını destekleme kararı aldıklarını ve bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettiklerini belirterek, bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini temenni ettiklerini ifade ettiler.

serkan-ramanli-secim-lokali-afifi-demirkiran.jpg

serkan-ramanli-secim-lokali-afif-demirkiran.jpg

serkan-ramanliya-destek-009.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55