,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Serkan Ramanlı’ya destek artarak devam ediyor

Serkan Ramanlı’ya destek artarak devam ediyor
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline destek ziyaretleri artarak devam ediyor.

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokaline Habizbini aşiretine mensup Ak, Sevim, Çelik, Kalkan, Cihangir ve Aydın aileleri mensupları kalabalık bir kitle halinde destek ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Ak ailesi mensupları kalabalık bir grup halinde Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Parti'yi destekleme kararı aldığını açıkladı.

Ak ailesi adına açıklama yapan Molla Hasan Ak, "Habizbini aşireti mensubu Ak ailesi olarak seçimde Serkan Ramanlı ve AK Parti adaylarını destekleme kararı aldık. Bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın Meclis'e gitmesini temenni ediyoruz." dedi.

Bir diğer destek ziyaretinde Habizbini aşiret mensubu Sevim, Çelik, Kalkan ve Cihangir ailesi mensupları kalabalık bir kitle halinde Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret ederek, Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ya desteklerini ilettiler.

Bir diğer destek ziyareti de yine Habizbini aşireti mensubu Aydın ailesinden geldi. Hacı Tahir Aydın öncülüğündeki Aydın ailesi Serkan Ramanlı ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret ederek desteklerini sundular.

Hacı Tahir Aydın, HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve AK Parti'yi destekleme kararı aldıklarını belirterek, “AK Parti adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekliyoruz. Bu amaçla HÜDA PAR ve AK Parti lokallerini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR yetkilileri destek ziyaretinde bulunan aşiret mensuplarını seçim lokalinde karşıladı.

Destek ziyaretlerinden ve teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramanlı, heyetlere teşekkür ederek desteklerinin değerli ve önemli olduğuna vurgu yaptı.

serkan-ramanli-ak-ailesi.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55