,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Seçim lokali açılışında konuşan Dinç: HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde istihdam artacak!

Seçim lokali açılışında konuşan Dinç: HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde istihdam artacak!
HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, Çermik'te partisinin seçim lokali açılışına katıldı.

Açılış öncesinde ilçede düzenlenen araç konvoyu, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Çermik ilçesinde renkli görüntülere sahne olan konvoy, partililerin coşkulu tezahüratları eşliğinde ilerledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında Çermik İlçe Belediye Başkan adayı Seyfettin Yiğit'in selamlama konuşmasından sonra partililere hitapta bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, Diyarbakır'daki mevcut sorunlara değinerek hazırladıkları bazı projeleri paylaştı.

Seçim lokali açılışı, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Dinç, yaptığı konuşmada halka hitap ederek, Diyarbakır'ın kalkınması ve sorunların çözümü için projelerini anlattı.

Dinç, "HÜDA PAR olarak, halkımızın taleplerini dikkate alarak şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla Diyarbakır'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için buradayız." dedi.

"Memleketimizin hizmeti için bu sefer HÜDA PAR diyelim"

Memleketi karış karış gezerek amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan Dinç, "Bizim belediyeciliğimizde imkânı olmayan hiçbir vatandaşımız ne aç kalacak ne de açıkta kalacaktır. Çünkü biz bu memleketi kendimize dert etmişiz. Biz bu hizmetleri Rabbimize ibadet etme aşka ile yapıyoruz. Allah'a hamdolsun alnımızın akıyla Çermik'i, Diyarbakır'ı, Adana'yı, Elâzığ'ı ve memleketimizin her yerini geziyoruz. Çünkü bizim alnımız aktır. Biz bu kadim memleketi ve insanlarımızı seviyoruz. Bu nedenle memleketimize hizmet için bu sefer HÜDA PAR diyelim." dedi.

"Gençlerimize iş imkânları oluşturacağız"

Vatandaşların batı tarafına çalışmaya gitmek zorunda kaldıklarını ifade eden Dinç, HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde istihdam odaklı çalışma yapıp gençlere iş imkanlarını sağlayacaklarını ifade etti.

Dinç konuşmasına şu ifadeler ile devam etti:

"Bugün gençlerimiz Çermik'ten, Çınar'dan, Ergani'den ve memleketimizin diğer yerlerinden 1000-1500 kilometre uzaklığa giderek başkasının kapısında ekmek aramak zorunda kalıyorlar. Peki, bu gençlerimizin kaderi mi? Hayır bu onların kaderi değil. Biz diyoruz ki! HÜDA PAR'ın belediyeciliğinde istihdam odaklı çalışmalarımız olacak. Biz gençlerimize iş imkânları oluşturacağız ve gençlerimiz kendi memleketlerinde, kendi kapılarının önünde çalışıp ekmeklerini kazanacaklardır."

"Çermik Belediyesi'ni Gazze'deki bir belediye ile kardeş belediye ilan edeceğiz"

Son olarak Çermik ilçesini kazandıkları takdirde Gazze'deki bir belediye ile kardeş belediye ilan edeceklerini ifade eden Çermik Belediye Başkan adayı Seyfettin Yiğit, "Terör çetesi israil tüm dünyanın ve insanlığın gözü önünde bebek, çocuk, kadın ve yaşlı gözetmeksizin binlerce insanı yaraladı ve şehid etti. Gazze şu anda maalesef kendi haline bırakılmış. Gazze meselesi sadece Filistinlilerin meselesi değildir. Gazze meselesi tüm insanlığın ve tüm Müslümanların meselesidir. Vatandaşlarımız bizleri tercih eder ve belediyenin yetkisini bize verirlerse biz de Çermik Belediyesi'ni Gazze'deki bir belediye ile kardeş belediye ilan edeceğiz. Bu vesile ile burada toplanılan yardımları belediye olarak bir köprü görevi görüp Gazze'deki kardeşlerimize ulaştırma noktasında bir seferberlik ilan edeceğiz." şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Faruk Dinç, ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Dinç, iş yerlerini tek tek dolaşarak sorunlarını dinledi.

Dinç'in Çukur Mahallesi'nde gerçekleştirdiği seçim lokali açılışı ve esnaf ziyareti, vatandaşlarda olumlu bir izlenim bıraktı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55