,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

Şanlıurfalı çocuklar: Gazze'de öldürülen çocukların ne suçu var?

Şanlıurfalı çocuklar: Gazze'de öldürülen çocukların ne suçu var?
Gazze'de yaşanan zulmün durdurulması için çağrı yapan Şanlıurfalı çocuklar, yaşanan soykırımda katledilen çocukların suçsuz ve masum olduğunu ifade ettiler.

 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığı soykırım ve katliamlara karşı tüm dünyada tepkiler devam ediyor. Gazze'de yaşanan soykırıma tepki gösteren Şanlıurfalı anne ve çocuklar, Gazze'de katledilen insanların silahsız olduklarını ve kendi ülkelerinde yabancı hayatı yaşadıklarını belirttiler.

"HAMAS sadece ülkesini ve yurdunu koruyor"

Fatma Demir

Yaşanan savaşın bir an önce bitmesini isteyen Fatma Demir, "İnşallah bu savaş biter. Hazreti İsa'nın, İncil'in, Tevrat'ın, Allah'ın, Kur-an'ın, Hazreti Davut'un, Hazreti Musa'nın hatırı varsa, insanlık için bu savaşı durdurun. Yazıktır günahtır, kendimizi o insanların yerine koyalım açlık ve susuzluk her şey var, çok kötü bir durum. Bebekler nasıl parçalanır? Bebekleri ve çocukları parçalıyorlar. İnsanlık namına bu savaşı durdurun. Müslümanlar bu zulme sessiz kalmayın. Çocuklar kadınlar öldürülüyor, artık ölüm bitsin yazık, günahtır. Hangi yüzle öteki dünyada Allah'ın karşısına çıkacağız? Bu savaştan bütün insanlar sorumlu. Öldürülen çocukların ne suçu var? O çocuklar HAMAS mıdır ne yaptı onlar size? HAMAS sadece ülkesini ve yurdunu koruyor. Öldürdükleri insanlar silahsızlar ve kendi ülkelerinde yabancı hayatı yaşıyorlar. Kim kabul eder bu zulmü? Güç yalnızca Allah'ındır. Rabbim tez zamanda bu savaşı durdursun inşallah." dedi.

"siyonistler bu katliama son vermeli"

Büşra Şefkatli

Müslüman çocukların katledilmesini artık istemeyen Büşra Şefkatli, "İlk önce Gazze'de yaşanan savaşın sona ermesini isterim. Siyonistler neden hep Filistinlileri vuruyor? siyonistler bu katliama son vermeli. Orada küçücük çocukları öldürüyorlar, bu vahşetin olmasını istemiyorum. Müslümanlar dua etmeli ve oradakilere yardım göndermeli. Allah en büyüktür, inşallah Filistin'e yardım eder." diye konuştu.

"Müslümanlar yardım etmeli, dua etmeli"

Bozan Batan

Müslümanların dua etmeye davet eden Bozan Batan, "Gazze de yaşananlara üzülüyoruz, onlara yardım etmeliyiz. siyonistler her zaman Filistinlileri vuruyor. Yahudiler Filistin'e geldiğinde Filistinliler onlara bir şey yapmadı. Yahudiler gelip orada Müslümanları vurmaya başladı. Küçücük çocukları öldürüyorlar, orada katliam yapıyorlar. Müslümanlar yardım etmeli, dua etmeli ve siyonistlere beddua etmeliler." şeklinde konuştu.

"Gazze'de çocukları öldürüyorlar"

Hatice Şermet

Gazze'de çocukların öldürüldüğünü, bunu seyrederken eleerinden birşey gelmediğini belirten çocuklardan Hatice Şermet ise, Müslümanların ellerinden gelen yardımı yapması gerektiğini söyledi.

"Oradaki Müslümanlar için namaz kılıp dua etmeliyiz"

Seme Atala

Gazze'de Müslümanlara yapılanlara üzüldüğünü söyleyen Seme Atala, "Gazze'deki Müslümanlara çok üzüldüm, yardım etmek amacıyla onlara harçlıklarımı gönderdim. Oradaki çocuklar yemek ve su bulamıyorlar, bu durumdan dolayı onlara çok üzülüyorum. Oradaki Müslümanlar için namaz kılıp dua etmeliyiz." dedi.

"Gazze'de Müslüman arkadaşlarımız katlediliyor"

Muhammet Geylani Çiftçi

Muhammet Geylani Çiftçi de "Gazze'de Müslüman arkadaşlarımız katlediliyor. Eğer bizler onlara yardım etmek istiyorsak, onlara yardım etmeliyiz ve oradaki Müslümanlara bolca dua etmeliyiz. siyonistlerin mallarını boykot etmeliyiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55