Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 7 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 7 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde motosiklet hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda çalıntı ve usulsüz motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin motosiklet hırsızlığı yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.

Ekiplerin yürüttüğü teknik takip ve saha çalışmaları sonucunda, çalınan motosikletlerin şase numaralarının kazınarak bazı iş yerlerinde satışının yapıldığını tespit etti.

Belirlenen iki iş yerine düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda; 16 usulsüz hurdaya çıkarılmış, 12 tescilsiz, 2 çalıntı, 2 şase numarası kazınmış, 2 trafikten men edilmiş ve 1 haciz-yakalamalı motosiklet ile 1 çalıntı plaka ele geçirildi.

Vali Şıldak, olayla ilgili 7 şüpheli hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan adli işlem başlatıldığını açıkladı. Ele geçirilen motosiklet ve malzemelere ise el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.