,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar göreve başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar göreve başladı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, bu sabah mazbatasını alarak Büyükşehir Belediye Binasına geçti.

Devir teslim için Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende yeni Belediye Başkanı Gülpınar ve eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir araya geldi.

Gülpınar ile Beyazgül birer konuşma yaparak temennilerde bulundu.

"Bu bir hizmet yarışıdır"

Gülpınar yaptığı açıklamada, "Bugün Urfa için yeni bir dönüm noktasındayız. Siyaset, demokrasi aslında bunun güzelliklerini hep birlikte bugün yaşıyoruz. Geçmişte tabi mensubu olduğum partiden bir şekilde istifa edip Yeniden Refah Partisi çatısı altında belediye başkanlığı adaylığımızı verdik. Halkın talep ve istekleri doğrultusunda bu bir hizmet yarışıdır, bu bir bayrak yarışıdır; Zeynel Başkanım gerçekten bizim için çok güzel bir şekilde bir seçim süreci yürüttü. Kendisine öncelikle sağduyulu tutumundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkese biz her zaman teşekkürü bir borç biliriz. Geçmişte Nihat Başkan buradaydı. Zeynel Başkan ondan devraldı bugünde ben de Zeynel Başkandan devralıyorum. Yarın da bir başkası benden devralacak. Bunu demokrasi ve siyasetin bir güzelliği olarak görmek lazım. Bundan dolayı memnuniyet duymak lazım. Huzur ve refah içinde güzel bir seçim süreci ve nihayetinde de bugüne kadar geldik." diyerek eski Belediye Başkanı Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

"Halkın beklentilerini boşa çıkarmayacağız"

Gülpınar son olarak şunları söyledi:

"Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık, halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Urfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da biz de bayrağı bir başkasına devredeceğiz inşallah. Bu işin doğasında var, tabiatında var."

"Kendisine başarılar diliyorum"  

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise "31 Mart Mahalli Seçimlerinde halkımız Yeniden Refah Partisi adayını Kasım Gülpınar'ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçmiştir. Kendisini burada tebrik ediyorum. Centilmence yapılan demokratik yarıştan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum, kendisine başarılar diliyorum. Şehrimiz ve milletimiz adına hayırlı işler yapmasını Cenab'ı Hak'tan vesile etmesini diliyorum." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55