Rusya'da iki lojistik tesise İHA saldırısı

Rusya'da iki lojistik tesise İHA saldırısı
Rusya merkezli e-ticaret şirketi Ozon'un Orenburg ve Ufa kentlerindeki iki lojistik tesisinin gece saatlerinde İHA saldırısına uğradığı bildirildi.

Ozon tarafından yapılan açıklamada, saldırı sırasında tesislerde bulunan çalışanların tamamının tahliye edildiği belirtildi. İlk incelemelere göre olayda yaralanan olmadığı kaydedildi.

Saldırıların ardından tesislerde yangın çıkmadığı aktarılan açıklamada, Orenburg'daki lojistik merkezin yeniden faaliyete geçtiği ifade edildi.

Ufa'daki tesiste ise hasar meydana geldiği bildirildi. Merkezin, detaylı inceleme yapılması amacıyla geçici olarak hizmet dışı bırakıldığı kaydedildi.

Rusya merkezli e-ticaret platformları Wildberries ve Ozon'a ait depo ve lojistik merkezleri, son dönemde İHA saldırılarının hedefi oluyor.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.