,
  • BIST 8057.42
  • Altın 1880.066
  • Dolar 28.8863
  • Euro 31.2221
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 13 °C

Rekabet Kurumu: Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes ve BMW'ye para cezası yok

Rekabet Kurumu: Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes ve BMW'ye para cezası yok
Rekabet Kurumu, haklarında soruşturma yürütülen Alman otomotiv şirketleri Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz ve BMW'nin rekabete aykırılıklarının tespit edilemediğini ve şirketlere ceza verilmediğini açıkladı.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Audi AG, Bayerische Motoren Werke AG, Daimler AG, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG ve Volkswagen AG hakkında 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

27 Ocak 2022 tarihinde Rekabet Kurulunca dosyanın müzakeresi sonucunda;

Audi AG, Bayerische Motoren Werke AG, Daimler AG, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG ve Volkswagen AG unvanlı teşebbüslerin 4054 sayılı Kanun’un 16. maddesi uyarınca idari para cezası uygulanmasına yer olmadığına karar verildi.

Ankara İdare Mahkemelerinde yargı yolu açık olmak üzere gerekçesi daha sonra tebliğ edilecek olan 27 Ocak 2022 tarih, 22-06/83-34 sayılı kararın açıklama metnine ulaşmak için tıklayınız..." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55