,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 18 °C

Ramanlı’dan Kayapınar Belediye Başkanına “Tebrik Ziyareti”

Ramanlı’dan Kayapınar Belediye Başkanına “Tebrik Ziyareti”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak güven tazeleyen Samir Özhan’ı ziyaret ederek tebrik etti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın Gercüş ilçesi Kayapınar (Aynkaf) Belde Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen ve HÜDA PAR’ın seçilen ilk Belediye Başkanı olan Samir Özhan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Oy oranımızı katlayarak seçildik

Halka ve memlekete hizmet edene destek olacaklarını belirten Ramanlı, “Allah’ın izni ile hizmet etmek isteyene, bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene biz halı oluruz. Gerekirse onu sırtımızda taşırız. Her türlü desteğimizi de veririz hiçbir şeyi de esirgemeyiz Allah’ın izniyle.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ramanlı’yı Belediye Binası önünde karşılayan Özhan, “Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı, HÜDA PAR İl Başkanımız Davut Şahin ve ilçe Başkanımız Mehmet Sait Başaran bizlere tebrik ziyaretinde bulundular. Sayın vekilimiz ve beraberindeki heyete, ayrıca ziyarete yoğun ilgi gösteren belde halkımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile HÜDA PAR’ın amblemiyle hem seçilmiş ilk belediye başkanı olarak bizim için bir şeref, bir onurdur. Aynı zamanda geçmiş oy oranımızı katlayarak seçildik. Geçmişte yüzde 38 aldığımız oran sağ olsun halkımız bizleri yüzde 57’lere taşıdı. Tabi bu bizi hem sevindiriyor hem de omuzlarımızda olan sorumluluğu da daha da ağırlaştırıyor.” şeklinde konuştu.

“Faize bulaşmadan, harama el uzatmadan kimsenin hakkını yemeden gerçekten hizmet yapılabiliyormuş”

Hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Ramanlı, “Rabbimize Hamd senalar olsun biz şunu gösterdik. İktidar olmasak bile elimizdeki imkanları maksimum düzeyde kullanarak milletimize hizmet edilebiliyormuş. Faize bulaşmadan, harama el uzatmadan kimsenin hakkını yemeden gerçekten hizmet yapılabiliyormuş bunu gösterdik. Ve halkımızda bize bir şey gösterdi, biz doğru yolda oldukça, biz emaneti hakkıyla koruyabildikçe ve sadece Allah’ın rızasını gözeterek hizmet etmeyi kendimize şiar edindikçe halkımızda bizden desteğini esirgemiyor.” dedi.

“Bizim için koltuk önemli değil, onu hizmetle taçlandırmak önemlidir”

Ramanlı, “Seçimler çoğu zaman bir koltuk kapma yarışına dönüşse de bizim için koltuk önemli değil, onu hizmetle taçlandırmak önemlidir. Halkımızın hem manevi hem maddi anlamda gelişmeye ihtiyacı var. Hizmette zaten sınır yok. Geçmiş dönemde yaptıklarınızı biz de sayıyoruz, siz de sayıyorsunuz. Ama burada bitti, yeterlidir demiyoruz, daha fazlasını istiyoruz. Çünkü hizmette hakikaten sınır yok. İhtiyaçların ucu bucağı yok. Ama bunu yapmak içinde imkân lazım, o imkânı oluşturacak gayret lazım, o imkânı kullanacak samimiyet lazım ve o imkânı elde edecek cesaret lazım. Elhamdülillah bu üçü de bizde var.” diye konuştu.

“Bizim bir davamız var”

Açıklamasının devamında Ramanlı, “Bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene her türlü desteği veririz, hiçbir şeyi de esirgemeyiz Allah’ın izniyle. Bizim bir davamız var. Biz neyi niçin yaptığımızı bilen insanlarız. Bizim için şahsi ikbal, makam, mevki, nam, şöhret önemli değil. Önemli olan Rabbinin rızasını kazanabilmektir. Onunda yolu adaletle hükmetmektir. Yolumuz budur. İnsanlara güzel örnek olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye ziyareti sonrası Ramanlı belde halkı ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ramanlı’nın ziyaretine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-kayapinar-belde-belediyesi.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-belediyesi-001.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-belediyesi-002.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-belediyesi-003.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-halki.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-halki-001.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-belde-halki-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55