,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Ramanlı: “Vatandaşlarımızın sorunlarını hep beraber çözeceğiz”

Ramanlı: “Vatandaşlarımızın sorunlarını hep beraber çözeceğiz”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Sason Kaymakamı Murat Mete’yi makamında ziyaret ederek, Sasonlu vatandaşların sorunlarını hep birlikte çözeceklerini kaydetti.

Yoğun program ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason Kaymakamı Murat Mete’yi ziyaret ederek Sason’la ilgili projeleri değerlendirdi.

Kaymakamlık ziyaretinde vatandaşların ilettiği sorunları Kaymakam Mete’ye aktaran Ramanlı, “Sason’un yeri bizim için çok farklı. Vatandaşların sorunlarının çözümü içinde sizleri çözüm mercileri arasında ilk adım olarak görüyoruz. Sason köylerimizi ve mahallelerini dolaştık. Vatandaşların sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü noktasında yapılacaklarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı, vatandaşlara seçim öncesi kendilerine ilettikleri taleplerini Ankara’da gerekli mercilere ilettiklerini söyledi.

Sason’un çözüme kavuşturulması için bekleyen önemli bazı sorunlarını Kaymakam Mete’ye ilettiklerini belirten Ramanlı, “Batman-Sason arası yolun bir çözüme kavuşturulması için gerekli merciler ile iletişime geçtik. Bu sorun inşallah en kısa sürede çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bir diğer talepleri Sason’a doğalgaz hizmetinin getirilmesi. Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Bey ile bu sorunun üzerinde durduk. Kendisi de bu konuda bize destek oluyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını hep beraber çözeceğiz inşallah. Korucuların haklarının verilmesi sorununun çözümü için de çabalayacağız.” dedi.

Ramanlı, Sason’un kış aylarında hava kirliliğinin çok olması, köy yollarının düzeltilmesi ve Sason’un turistik yerlerinin kullanımında kolaylaştırılması konuları olduğunu sözlerine ekledi.

Sason Kaymakamı Murat Mete’de, Milletvekili Ramanlı’nın ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, “Vatandaşların çözüm merci olarak bulunmak bizim asli vazifelerimiz arasında. Bende düzenli periyotlarla vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Gerçekten sizin yaptığınız da takdire şayan. Sason’un turistik yerlerinin yol çalışmalarını gözden geçirdik. Yeni yol güzergahları üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sason’un kışın yaşadığı hava kirliliğinin de ilk temel sebebi verilen vakıf kömürleri. Bununda önüne geçmek için belediye ile baca filtreleri üzerine bir çalışma yapılmasının gerekliliği doğmuş oldu. Sizler ile birlikte Sason’un bütün sorunlarını çözmüş olacağız.” Dedi.

Sason’un sorunları ile ilgili istişarelerinden sonra Kaymakam Mete’nin sunduğu projeleri inceleyen Ramanlı projeleri takdir etti.

Ramanlı’nın Sason Kaymakamlığı ziyaretine HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Sason İlçe Başkanı Şenol Aksoy ve partililer eşlik etti.

Sason Kaymakamlığı ziyaretinden sonra Ramanlı, HÜDA PAR ve Ak Parti Sason İlçe teşkilatları ile Sason Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

serkan-ramanli-murat-mete-001.jpg

serkan-ramanli-murat-mete.jpg

serkan-ramanli-murat-mete-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55