,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C

Ramanlı: “Tüm Emekçilerin Ellerinden Öpüyorum”

Ramanlı: “Tüm Emekçilerin Ellerinden Öpüyorum”
Emekçileri çalıştıkları işyerlerinde ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Bin bir zahmete rağmen ekmeğini helal yoldan kazanmaya çalışan tüm emekçilerin ellerinden öpüyorum.” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve halkla buluşmaya devam ediyor.

serkan-ramanli-aricilar-birligi-ziyareti.jpg

Ramanlı’dan Batman Arı Yetiştiricileri Birliği’ne ziyaret

Ziyaret ve seçim çalışmalarına kapsamında, doğal bal üretimi yapan arıcıların kurduğu Batman Arı Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Ramanlı, arıcıların sorunlarını dinledi.

Şehrin belli bölgelerinde yürütülen arıcılık faaliyetleri ve sorunları hakkında Ramanlı’ya bilgi veren Batman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Çetin Doyar, “Arılarımızın bakımlarını yapıyoruz. Tabi arı yetiştiriciliğinin insanlara faydasını da biliyoruz. Bu mesleği yaparken birçok sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret-002.jpg

Ramanlı emekçilerle bir araya geldi

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında, Batman’da hizmet veren Ford ve Kia servis ve distribütörlüklerini ziyaret etti.

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret.jpg

Öğle yemeğini servis çalışanı emekçilerle ile birlikte yiyen Ramanlı, yemek sonrasında tamirhaneleri dolaşarak servis çalışanları ile seçim süreci ve projeleri ile ilgili sohbet etti.

Ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, “Batman Ford ve Kia Servisi emekçilerini ziyaret ettik. Emekçi kardeşlerimizle birlikte öğle yemeğimizi yedik. Kendileri ile muhabbet ettik. Bin bir zahmete rağmen ekmeğini helal yoldan kazanmaya çalışan tüm emekçilerin ellerinden öpüyorum. Bizleri misafir eden firma sahiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret-003.jpg

Ramanlı, tekstil işçilerini ziyaret etti

Ziyaret ve seçim çalışmalarına devam eden Ramanlı, tekstil işçileri ile bir araya gelerek, sorunları ve sektör ile ilgili sohbet etti.

Ramanlı, Cuma pazarını ziyaret ederek çocuklara şeker dağıttı

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Ramanlı, alışveriş yapan halk ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ramanlı son olarak pazarda çocuklara şeker dağıttı.

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret-001.jpg

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret-004.jpg

 

serkan-ramanli-pazar-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-pazar-ziyareti-001.jpg

serkan-ramanli-iscileri-ziyaret-005.jpg

serkan-ramanli-pazar-ziyareti-002.jpg

serkan-ramanli-cocuklar.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55