,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

Ramanlı: Şefkat projelerimizi hayata geçireceğiz

Ramanlı: Şefkat projelerimizi hayata geçireceğiz
HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden 'Şefkat Projeleri’nin ayrıntıları paylaştı.

Ramanlı, projelerini 'Modern Projelerimiz' başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.

Ramanlı sosyal medya hesabından, “Biz her ne olursak her nerede olursak olalım önce yardımseveriz. Muhtaçların, gariplerin, düşkünlerin elinden tutamazsak ne anlamı kalır makamın, mevkinin? Belediyeye gelir gelmez bütün muhtaçlara elimizi uzatacağımız şefkat projelerimizi sizlere arz ediyorum.” notuyla 'Şefkat Projeleri’ ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

Dar gelirli, yoksul ve mahrumları destekleyeceklerini belirten Ramanlı, “Bizim bir önceliğimiz var. Her zaman için dar gelirli, yoksulu ve yardımdan mahrum kalmış insanları desteklemeliyiz. Çünkü Rabbimiz bize bunu emrediyor. Zenginiyle yoksuluyla Batman bir bütündür. Ama yoksulunu, mahrumunu, yetimini ve öksüzünü görmezden gelen bir anlayış bizim kitabımızda yoktur.” dedi.

İnsanlarımıza rahat bir nefes aldıracağız

Maddi sıkıntı içinde olanlar ve kendi bakımlarını yapamayacak olanlara maddi-nakdi yardımlarda bulunarak şefkat projelerini hayata geçireceklerine işaret eden Ramanlı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Herkesten ve her şeyden önce yaşlılar, kendi bakımını kendi eliyle yapamayacak olanlar ve maddi sıkıntı içerisinde olanlar için maddi-nakdi yardımlarda bulunarak şefkat projelerimizi hayata geçireceğiz. Hem engelli vatandaşlarımız hem 65 yaş üstü hemşerilerimiz için ulaşım başta olmak üzere hizmetlerin tamamını ücretsiz yapacağız. Hiç mi yapılmıyor yapılıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bunları yapıyor. Ama tamamına ulaşmadığını da hepimiz biliyoruz. Koordinasyon içerisinde hizmet almayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar bu projelerimizi hayata geçirecek ve insanlarımıza rahat bir nefes aldıracağız.”

serkan-ramanli-sefkat-projeleri.jpg

Bağımlı gençlerimizin elinden tutacağız

Ramanlı devamla bağımlı gençler sorununa değinerek, “Alkol, uyuşturucu ve madde bağımlısı gençlerimizin rehabilite edilebilmesi için de gerekli adımları atacağız. Tabiri caizse elimizi taşın altına koyacağız. Islah merkezlerini hayata geçireceğiz. Çünkü madde bağımlısı gençlerimizin elinden emin olun bir biz tutabiliriz ve biz tutacağız inşallah. Yalnız yaşayan kimsesiz yaşlıları tespit edecek ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için de elimizden geleni de inşallah yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55