,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Ramanlı, projelerini ve meclis üyelerini açıkladı

Ramanlı, projelerini ve meclis üyelerini açıkladı
HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, proje lansman programında Batman için yapmayı düşündüğü projelerini açıkladı.

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman için belirlenen projelerinin yanı sıra İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği adaylarını açıkladı.

Bir düğün ve konferans salonunda yapılan programa İl Başkanı Davut Şahin, İl teşkilat üyeleri, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Sunuculuğunu Enes İmir'in yaptığı program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

"Ricacı makamından çıkıp icracı makamda olmak istiyoruz"

TPAO Batman Petrolspor atkısıyla platforma çıkıp konuşan Ramanlı, icracı ve hizmet sunan makamda olduklarında Batman'a daha iyi hizmet getireceklerini belirterek, "Batman Belediyesi Başkanlığına ve yönetimine adayız. Aynı zamanda il genel meclisine de adayız. Artık şehrimizi ve kentimizi, kendimiz yönetelim diyoruz. Ricacı makamdan çıkıp icracı makamda olmak istiyoruz. Milletimiz teveccüh ederse ve bu seçimi ipi önde göğüsleyerek kazanırsak projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Bütün aday ve siyasi partiler vaatte bulunurlar ve vaatsiz seçim olmaz. Ama bizim bir iddiamız var; biz diyoruz ki HÜDA PAR dediğini yapar." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir zaman tutamayacağımız sözler vermedik"

Göreve geldiklerinde kente değer ve katkı sağlayacakları projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Ramanlı, "Hiçbir zaman tutamayacağımız sözler vermedik. Ama verdiğimiz sözleri de elhamdülillah bugüne kadar tuttuk. Milletimizin bizden yana elhamdülillah bir şüphesi yok." dedi.

Ramanlı, daha sonra Batman için yapmayı düşündükleri 14 ana projeyi görsel eşliğinde ayrıntılı olarak anlattı. 14 proje dışındaki tali projeleri ise başlıklar halinde sundu.

Daha sonra Ramanlı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği adaylarını açıkladı. Program adayların Ramanlı ile toplu hatıra fotoğrafı çektirmesi ve yapılan dua ile son buldu.

serkan-ramanli-proje-lansman-programi.jpg

serkan-ramanli-proje-lansman-programi-001.jpg

serkan-ramanli-proje-lansman-programi-002.jpg

serkan-ramanli-proje-lansman-programi-003.jpg

serkan-ramanli-proje-lansman-programi-004.jpg

serkan-ramanli-proje-lansman-programi-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55