,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C

Ramanlı: “Parklarımızı Güvenli Parklar Haline Getireceğiz”

Ramanlı: “Parklarımızı Güvenli Parklar Haline Getireceğiz”
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Ramanlı, projelerini 'Modern Projelerimiz' başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.

Ramanlı sosyal medya hesabından, “Parklarımız ve bahçelerimiz, çetelerin cirit atıp çocuklarımızı kandırdığı yerler değil, ailelerimizin huzur ve neşe yuvası olacak. Hem yeşil alanları arttıracağız hem de mevcut yeşil alanlarda ailelerin huzurla dinlenebilmesini sağlayacağız. Batman'ın huzur ve esenlik şehrine dönüşmesi #HÜDAPARlaOlur” notuyla ‘Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar’ projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

serkan-ramanli-park-bahce-ve-yesil-alanlar-projesi.jpg

“Parkları insanımızın kullanımına uygun hale getireceğiz”

Park, bahçeler ve yeşil alanların oluşturulmasında bir irade olduğunu belirten Ramanlı, “Aslında belli bir zamandan beri park, bahçeler ve yeşil alanların oluşturulmasında bir irade var. Mesele sadece parkların ve yeşil alanların sayısını artırmak değil elbette. Evet artıracağız ama bunları insanımızın kullanımına uygun hale gelmesi gerekiyor. Pek çok parkımız bugün maalesef gayri meşru çetelerin, torbacıların meskeni haline gelmiştir.” dedi.

“Parklarımızı sosyal tesislerle donatacağız”

Parkların aileler için güvenli olmadığına dikkat çeken Ramanlı, “Parkları imar eden belediye, bakımını üstlenen belediye, ama orayı kullanan suç çeteleri ve torbacılar. İnsanlarımız oraya gidemiyor. Çünkü güvenliğini belediye sağlamıyor. Parklarımızın güvenliğini biz sağlayacağız. Bugün İstiklal parkını biliyorsunuz yeni açıldı. İnsanlarımız o kadar nefes alacak bir yere muhtaç ki, o kadar hasret kalmış ki; hava güzel olsun orası hınca hınç doluyor. İstiklal parkının alanını Batman Çayı boyunca suyun iki yakasında inşallah genişleteceğiz. Buna gücümüz var, buna imkânımız var inşallah bu iradeyi de biz sergileyeceğiz. Parklarımızı güvenli parklar haline getireceğiz. Parklarımızı hem sosyal tesislerle donatacağız hem insanlarımızın ibadet edebileceği cami ve mescitlerle buluşturacağız. İnsanımız gönül rahatlığıyla çocuklarıyla, aileleriyle bu parklarda rahat rahat vakit geçirebilsinler istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55