,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Ramanlı: Kürt meselesini silahın ve terörün girdabından kurtaracağız

Ramanlı: Kürt meselesini silahın ve terörün girdabından kurtaracağız
Halkla buluşmasında toplanan kalabalığa hitap eden Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, “Kürt meselesini silahın, şiddetin, kanın, gözyaşının, huzursuzluğun ve terörün girdabından çekip çıkaracağız” dedi.

 

Halk buluşmalarında şehrin farklı parklarında seçmenlerle bir araya gelmeye devam eden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda yoğun katılımın olduğu programa, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve il teşkilatı da hazır bulundu.

Halkın yoğun katılımla ilgi gösterdiği programda Ramanlı, 28 Şubat zihniyetinin mimarlarının ülkeyi kâbusa dönüştürmek için yine başa geçmek istediklerini ifade etti.

Ramanlı, "Bizler birlikte güçlüyüz. Ama bugün bu birliğimizi dağıtmaya çalışan düşmanlarımızın kötü emellerine şahit oluyoruz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Bizliğimizi dağıtmaya çalışıyorlar. Dirliğimizi imhaya gayret ediyorlar. Ama başaramıyorlar ve başaramayacaklar. 28 Şubat zihniyetinin mimarları, tek parti döneminin akıl hocaları bugün 14 Mayıs akşamında ülkeyi yeniden yeni bir kâbusa uyandırmak istiyorlar. Bunlara izin verecek miyiz? Hayır. Elbette izin vermeyeceğiz ve sandığa onları da onların destekçilerini de gömeceğiz inşallah." dedi.

"Kürt meselesini İslamî, meşru vasıtalarla ve siyasetle HÜDA PAR çözecektir"

HÜDA PAR'ın Meclis’e girmesiyle Kürt meselesinin siyasi yolarla çözüleceğine değinen Ramanlı, kendilerini Meclis’te görmek istemeyenlerin ise Kürt meselesinin çözüme kavuşmasını istemeyenler olduğunu söyledi.

Ramanlı "Bizlerle birlikte Meclis’te Kürt meselesinin de arka sokak siyasetiyle zamana yayılmasına müsaade edilmediğini görecekler. Artık bizler Kürt meselesini silahın, şiddetin, kanın, gözyaşının, huzursuzluğun ve terörün girdabından çekip çıkaracağız. Emin olun bazıları da sırf çözümün umudu bizleriz diye, Kürt meselesinde İslami ve meşru vasıtalarla, yani siyaset ve ikna yoluyla çözebilme kabiliyetimizi gördükleri için bizleri yani HÜDA PAR'ı Meclis’te görmek istemiyorlar. Onlar bu meselenin çözümsüz kalmasını istiyorlar. Onlar halkın huzura ermesini istemiyor ve Kürdün Türk'le olan kardeşliğini baltalamak ve bunun üzerinden siyasi çıkar elde etmek istiyor. Bütün bunların bir sonu gelecek ve 14 Mayıs'ta kendini gösterecektir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55