,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Ramanlı, HÜDA PAR Kayapınar lokalinin açılışını yaptı

Ramanlı, HÜDA PAR Kayapınar lokalinin açılışını yaptı
HÜDA PAR Kayapınar Seçim Lokalinin açılışını yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Samir başkanın 5 yılda kaynakları verimli kullanarak, nasıl örnek bir belediyecilik yapıldığını gösterdiğini söyledi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Kayapınar Seçim Lokalinin açılışını yaptı.

Kayapınar seçim lokali açılışı Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı.

“Kayapınar’ı biz imar ettik”

Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan açılış konuşmasını yaparak, “Değerli Kayapınarlılar bizler sizler ile birlikte birçok hizmete imza attık. Kısaca yaptığımız hizmetleri sizlere anlatmak istiyorum. Seçildiğimiz günden bu yana bu beş sene çerçevesinde: su pompalarımızın yenilenmesi, peyzaj çalışmasının yapılması, mezarlıkların onarılması, Sarıkaya-Kayapınar arası yolun yapılması, Kayapınar’ın yolunu 12 metreye çıkardık. Alt ve üst yapı çalışmalarımız, gençlerimizi daha çok ilgilendiren Kayapınar tekstil fabrikasının açılması birileri gibi yama değil istihdamın arttırılması için ve gençlerimizin boş durmadan yalnız 6 aylık işler değil sene boyunca çalışacakları bir fabrika kurduk. Allah’a şükürler olsun şu an 45 gencimiz burada istihdam ediliyor. Kayapınar’ı biz imar ettik.” dedi.

“Kıt imkanlarla nelerin başarılabileceğini Samir Başkan herkese gösterdi”

Kayapınar seçim lokalinde açıklamalarda bulunan Ramanlı, “Kaynakları verimli kullanarak, milletin malını yetim malı gibi görüp, koruyarak hiç kimsenin ekmeği ile oynamayarak, yanlışa sapmadan, gereksiz ve faydasız işlere kaynak harcamadan nasıl örnek bir belediyecilik yapıldığını Samir Başkanım dosta da düşmana da gösterdi. Mesele millete hizmet olunca, mesele Rabbinin rızasını kazanmak olunca, milletine faydalı olmak derdi olunca neler yapılabileceğini bu kıt imkanlarla nelerin başarılabileceğini Samir Başkan herkese gösterdi.” diye konuştu.

serkan-ramanli-kayapinar-secim-lokali-002.jpg

“Kayapınarlılar 31 Mart’ta vefalı olduklarını sandıklara yansıtacaktır”

Konuşmasının devamında Ramanlı, “Ne diyor Peygamber Efendimiz: ‘Sizin en hayırlısınız en faydalı olanınızdır.’ Biz her halimizle her sözümüzle her eylemimiz her çabamızla faydalı olmak için varız. Eğer siyaset, belediye, encümen, millete fayda sağlamıyorsa anlamsızdır. Birbirimize fayda sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Siyaset bunun için var. Siyaset toplumda adalet duygusunu sağlamlaştırmak için var. Siyaset toplumda barışı sağlamak için var. Siyaset toplumda huzuru sağlamak için var. Bizler hür kadrolar, HÜDA PAR’lılar olarak Samir Başkanımızın bu beş yıl içerisinde bütün imkansızlıklara, belki bir ölçüde bütün tahammülsüzlüklere rağmen gerçekleştirmiş olduğu icraatleri ile çok güzel bir örnek oldu. Kayapınarlılar bütün genç ve yaşlılarımızla, kadın erkeklerimizle 31 Mart’ta vefalı olduklarını sandıklara yansıtacaktır.” diye konuştu.

Lokal açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Ramanlı daha sonra Kayapınar esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını not aldı.

Kayapınar ziyaretinden sonra Belediye Başkan Adayı Ramanlı ve Gercüş Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyitoğlu Yolağzı (Dêrindbê) köyünü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gercüş İlçe Başkanı Sait Başaran, Gercüş Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyitoğlu ve partililer Ramanlı’ya eşlik etti.

serkan-ramanli-kayapinar-secim-lokali.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-secim-lokali-001.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-esnaf-ziyareti.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55