,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

Ramanlı: “Halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz”

Ramanlı: “Halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz”
Seçim sonrası desteklerinden dolayı halka ve esnafa teşekkür ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, esnaf ve halk kesimlerine teşekkür etme amacıyla gitmeye devam edeceğini ve halkla birlikte olmaya devam edeceklerini söyledi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Ramazan'ın manevi atmosferiyle başlayan ziyaretleri, halkın büyük ilgisiyle karşılanıyor.

serkan-ramanli-mukabele.jpg

Ramanlı, İrfan Cami ve Medresesindeki mukabele programının ardından Lale Camisi, Alo Tevşo ve Elma Sokağı esnafını ziyaret ederek halkla buluştu.

serkan-ramanli-amator-mac.jpg

Amatör maçı izledi

Seçim öncesinde verdiği sözü yerine getiren Ramanlı, Alsancak Spor ve Yeni Pınar Spor maçını izleyerek takımlara başarılar diledi. Devre arasında soyunma odalarını ziyaret ederek futbolcularla buluşan Ramanlı, takımlara başarılar diledi.

Ramanlı yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde maçlarını izleyeceğimize dair söz vermiştik. Bugün o sözü tutmak için statta yerimizi aldık. Alsancak Spor ve Yeni Pınar Spor arasındaki müsabakada dostluk kazandı. İki takıma da sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Basınla iftarda buluştu

Seçim sonrası yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iftarda buluşan Ramanlı, seçim sürecini ve sonucunu değerlendi. Basın mensuplarının seçim süreci ve gündem ile sorularını cevaplayan Ramanlı, seçilen belediye başkanlarına başarılar diledi ve kendilerini ilin vekili olarak ziyaret edeceğini söyledi.

Batman'daki seçim sonuçlarının kendileri için umut vaat ettiğini vurgulayan Ramanlı, “Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu bize doğru yolda olduğumuzu ama biraz daha gayret ve çaba göstermemiz gerektiğini ifade ediyor. İnşallah bu yolda azimle ve kararlılıkla, yılmadan, yıkılmadan devam edeceğiz. Ta ki milletimizin temsiliyetini hakkıyla elde edinceye kadar.” İfadelerini kullandı.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-053.jpg

Sahada olmaya devam edeceğiz

Teşekkür ziyaretlerine devam edeceğini belirten Ramanlı, bayram sonuna kadar olan süre içerisinde ulaşabildiği esnaf ve halk kesimlerine teşekkür etme amacıyla gideceğini ve halkımızla birlikte olmaya, sahada olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ramanlı’ya HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-051.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-052.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-054.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-055.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-056.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55