,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

Ramanlı: “Halkımızın tüm oylarına talibiz”

Ramanlı: “Halkımızın tüm oylarına talibiz”
Partisinin Balpınar beldesi seçim lokalini açan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halkın tüm oylarına talip olduklarını kaydetti.

 

HÜDA PAR Balpınar beldesi seçim lokali Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı tarafından açıldı.

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali.jpg

Lokal açılışına HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, İl başkanı Davut Şahin, Balpınar Beldesi belediye başkan adayı Hüseyin Söğüt ve partililer katıldı.

Açılış sırasında ilk olarak söz alan Balpınar Belde Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Söğüt, seçime az bir süre kaldığını ve vakitlerinin az olduğunu belirterek açılışa katılan Ramanlı’ya ve halka teşekkür etti.

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali-001.jpg

Halk olarak biz biriz beraberiz

Daha sonra söz alan Ramanlı, “Bu birlik ve beraberliğimiz zafere vesile olsun inşallah. Seçim lokalinin açılışı için bir araya geldik. Çalışmalarımızı ve vakitlerimizi Allah (CC) bereketlendirsin inşallah. Ben de sizden biri olarak yanınızdayım. Hüseyin kardeşimizi belediye başkan adayı olarak seçtik. Biz istiyoruz ki sesimiz herkese ulaşsın. Herkes bizi dinlesin. Balpınarlılar (Gresiralılar) olarak, Batmanlılar olarak, bölge halkı olarak biz biriz. Biz birbirimizin hayrını istememiz lazım. Seçim düşmanlık için değildir. Ayrışmak ve parçalanmak için değildir. Seçim halka hizmet için bir rekabettir. İnşallah bu süreçte son güne kadar, ev ev, sokak sokak dolaşıp tüm hemşerilerimizin evine gidip ziyaret edeceğiz. Biz halkımızın tüm oylarına talibiz.” dedi.

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali-002.jpg

Halkımızın iyiliğini istiyoruz

Seçimin bir ayrışma değil, hizmet yarışı olduğuna dikkat çeken Ramanlı, “Biz inanıyoruz ki, seçim hizmeti artırmak için vardır. Biz hep biriz ve kardeşlik elini birbirimize uzatacağız. Bu süreci sevinç ve heyecanla geçireceğiz. Biz oydan önce biz halkımızın gönlünü almaya talibiz. Bundan dolayı sadece kendimizi ve yapacaklarımızı halka anlatacağız. Güzellik ve iyilikten başka söyleyeceğiz söz yoktur. Biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın iyiliğini istiyoruz. Halkımız da bize kulak versin. Bilsinler ki, biz onları gönülden seviyoruz ve iyiliklerini istiyoruz. Elbette halkımız da kendi iyiliğini isteyenlerin etrafında toplanacaktır. Bu lokalimiz bizim içinde halkımız içinde hayırlı olsun. Allah çabanızı ve emeğinizi bereketlendirsin ve zafere vesile olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali-003.jpg

Daha sonra Milletvekili Ramanlı, İl başkanı Şahin ve belde başkan adayı Söğüt açılışı birlikte gerçekleştirdi.

Açılış sonrası Ramanlı, belde halkı ile bir süre sohbet ederek, sorunları ve seçim süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali-004.jpg

serkan-ramanli-balpinar-secim-lokali-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55