,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Ramanlı: “Halkımızın tamamı başımızın tacıdır”

Ramanlı: “Halkımızın tamamı başımızın tacıdır”
HÜDA PAR İl binasında halkın talep ve sorunlarını dinleyen HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halkın taleplerini dinlemenin görevi olduğunu ve halkın tamamının başlarının tacı olduğunu kaydetti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, günün ilk saatlerini halka ayırarak, il binasında halkın talep ve sıkıntılarına ortak oldu.

serkan-ramanli-halkla-bulusma.jpg

Halk buluşmasında HÜDA PAR İl binasına gelen halkın sorun ve taleplerini dinleyen Ramanlı, “Bizim Bugün öğlene kadar seçim çalışmalarına ara verdik. Vekillik görevimiz gereği halkımızın taleplerini dinledik. Kapımızı çalan halkımızın tamamı başımızın tacıdır ve elimizden geldiği müddetçe onların derdiyle dertlenmek zorundayız.” dedi.

serkan-ramanli-mele-mustafa-barzani-paneli.jpg

Mele Mustafa Barzani vefat yıldönümü anma etkinliklerine katıldı

Ramanlı, daha sonra Batman Barosu’nda düzenlenen Mele Mustafa Barzani anma etkinliğine katıldı. Ramanlı, programı düzenleyenler ve katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

serkan-ramanli-mele-mustafa-barzani-paneli-001.jpg

Program sonrası açıklamalarda bulunan Ramanlı, “Mele Mustafa Barzani'nin vefat yıldönümü sebebiyle baromuzda düzenlenen anma törenine katıldık. Allah rahmet eylesin. Konuşmacılardan Mele Arif Sumerkan'ın anlattığına göre; Vefatına yakın iki kitap istemiş ve ikisi de Türkiye'den kendisine gönderilmiş. Biri Mevlana Halid-i Şehrezori (Bağdadi) Mektubatı diğeri ise Taberi Tefsiri. Allah kendisine rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı. 

serkan-ramanli-teias-ziyareti-002.jpg

Ramanlı’ya TEİAŞ spor forması hediye edildi

Kurum ziyaretleri kapsamında TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Bölge Müdürü Murat Kaya ve personeli ziyaret etti.

serkan-ramanli-teias-ziyareti-003.jpg

serkan-ramanli-teias-ziyareti-004.jpg

TEİAŞ personelini odalarında tek tek ziyaret eden Ramanlı, ziyaretler sonrası Bölge Müdürü Murat Kaya ile sohbet etti.

serkan-ramanli-teias-ziyareti-005.jpg

Murat Kaya ve TEİAŞ Spor yöneticileri HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı’ya TEİAŞ Spor forması hediye ettiler.

serkan-ramanli-ataullah-hamidi-defni.jpg

Batman önemli bir siyasetçisini kaybetti

Ramanlı, vefat eden 1984-1994 Batman Belediye Başkanı 20., 21. ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin cenaze namazına ve defin merasimine iştirak etti.

Cenazeye havalimanından alınmasından itibaren eşlik eden Ramanlı, Asri Mezarlıkta yıkanmasının ardından aile mezarlığında düzenlenen defin işlemine merasimine katıldı.

Merhum Hamidi ile ilgili yayımladığı mesajında, Batman'ın önemli bir siyasetçisini kaybettiğini belirten Ramanlı, Merhum Hamidi ile fotoğrafını paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

“Batman'ımızın önemli bir siyasetçisi Ataullah Hamidi abimizin vefat haberini teessürle öğrendik. Rabbim ailesine sabırlar versin. Kendisine rahmetiyle muamele etsin.”

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55