,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 24 °C

Ramanlı: “Gençlerimizin elinden tutalım, geleceğimiz olsun”

Ramanlı: “Gençlerimizin elinden tutalım, geleceğimiz olsun”
Batman İl Müftüsü Nihat Kök’ü ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Gençlerimizin elinden tutalım, geleceğimiz olsun.” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman İl Müftüsü Nihat Kök’ü makamında ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman İl Müftüsü Nihat Kök’ü ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Batman’ın toplumsal sorunları, camiler, yaz Kur’an kursları ve gençliğin karşılaştığı problemler gibi konular konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Ramanlı, toplumda yaygınlaşan uyuşturucu ile mücadelede imamlara ve din görevlilerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Gençlerimize sahip çıkmanın önemine değinen Ramanlı, gençleri bilinçlendirmek için herkesin elinden geleni yapması ve bu anlamda bütün kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Ramanlı, insanlarımız ve gençlerimizi sahih İslam ile tanıştırmanın önemine işaret ederek, “Bütün gücümüzle inancımızı muhafaza etmek için çalışmamız lazım. Yeter ki üzerimize düşeni yapalım. Gençlerimizi kurtarmamız lazım. Gençlerimizin elinden tutalım geleceğimiz güvende olsun.” dedi.

Camilerde ve kurslarda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Ramanlı, camilere sadece iç aydınlatma ödeneği verilmesinden, ısıtma ve soğutma giderlerinin karşılanmamasından kaynaklı yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

Ziyarette yaptıkları çalışmalar ve yaşanan sorunlarla ilgili Ramanlı’ya bilgi veren İl Müftüsü Kök, Ramanlı ve heyetine ziyaret ve ilgileri için teşekkür etti.

Daha sonra Milletvekili Ramanlı, müftülük personelini de odalarında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“İl Teşkilatımız ile birlikte Müftülüğümüzü ziyaret ettik. Toplumun ihyası ve inşası için imamlara, alimlere çok ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bu ziyareti önemli buluyoruz. Nazik misafirperverliklerinden ötürü İl Müftümüz Sayın Nihat Kök hocamıza ve müftülük personellerine teşekkür ediyorum.”

serkan-ramanli-nihat-kok.jpg

serkan-ramanli-nihat-kok-001.jpg

serkan-ramanli-nihat-kok-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55