,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

Ramanlı: “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır”

Ramanlı: “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır”
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Batman’ın önemli ve toplumda yaygınlaşan uyuşturucu tehlikesi, uyuşturucu ile mücadele ve hırsızlık ile asayiş olayları konusu konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Ramanlı, uyuşturucu ile mücadelede emniyetin yaptığı çalışmalar ile birlikte uyuşturucuya bulaşmadan önce koruyucu önlemlerin de alınması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu ile mücadelede sadece emniyetin değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, müftülük, milli eğitim, gençlik spor il müdürlüğü, basın, hukukçular, emniyet ve siyasetin bir bütün olarak elini taşın altına koyarak bu mücadelede aktif olması gerektiğini ifade etti.

Gençleri ve çocuklarımızı bu illetten kurtarmanın öneminde değinen Ramanlı, “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır.” dedi.

Milletvekili Ramanlı’ya uyuşturucu, hırsızlık ve asayiş olayları ile bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kıraç, Ramanlı ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“İl Emniyet Müdürlüğüne yaptığımız ziyarette öncelikli konumuz uyuşturucu ile etkin mücadeleydi. Uyuşturucu ile mücadele programımızı sahaya yansıtmak adına tüm kurumlar ile kapsamlı bir çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Ayrıca halkımızın şikayetçi olduğu hırsızlık gibi diğer asayiş problemleri hakkında da sayın Müdürümüzden bilgi aldık. Batman'ımızın emniyet teşkilatından taleplerini ilettik. Uyuşturucu ile mücadelede işin sadece emniyette olmadığını da belirtmek zorundayım. Bizi ağırlayan Müdürümüz Sayın @KiracKoroglu46'na ve emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum.”

serkan-ramanli-koroglu-kirac.jpg

serkan-ramanli-koroglu-kirac-001.jpg

serkan-ramanli-koroglu-kirac-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55