,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C

Ramanlı, Beşiri’de halk ile buluştu

Ramanlı, Beşiri’de halk ile buluştu
HÜDA PAR Sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, halk buluşmaları kapsamında geldiği Beşiri ilçesinde halkın yoğun teveccühüyle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Abdurrahman Cevher ve Eyüp Yanaç ile birlikte Beşiri ilçesine gelen Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, AK parti ve HÜDA PAR ilçe başkanları tarafından karşılandı. 

Beşiri’de halkla buluşan Ramanlı, Batman ve Beşiri’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bunların başında gelen işsizlik, istihdam ve madde bağımlılığına kapılan gençlerin sorunlarına çözüm olacaklarını söyledi.

serkan-ramanli-besiri.jpg

14 Mayıs seçimleri için irademize sahip çıkmak için bir seçim kampanyası yürüttüklerini dile getiren Ramanlı, “14 Mayıs seçimleri için irademize sahip çıkmak için bir seçim kampanyası yürütüyoruz. 14 Mayıs’ta bütün ülkeye örnek olacak bir Batman’ı Türkiye’nin gündemine getireceğiz. Biz Batmanlılar kendimizi seviyoruz. Kentimizi de seviyoruz. Bize dost olanın dostuyuz. Bize düşmanlık edenlerinde tam karşısında duruyoruz.” Dedi.

Varlığımızı inkâr edenleri başımıza musallat etmeyeceğiz

Dinimizle, inancımızla, ezanımızla, Kur’an’ımızla kavgalı olanları bir daha başımıza bela etmememiz gerektiğini ifade eden Ramanlı, “Geçmişten bugüne bizim dinimizle, inancımızla, ezanımızla, Kur’an’ımızla kavgalı olanları bir daha başımıza bela etmeyeceğiz. 70 yıl boyunca bize insan muamelesi yapmayan, birinci sınıf vatandaş olarak bizi görmeyen, bizi her türlü hizmetten mahrum bırakan, dinimizle mücadele eden, varlığımızı inkâr eden bir zihniyeti yeniden başımıza musallat etmeyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Her zaman hakkın yanında durduk hakkı ayağa kaldırdık

Ramanlı, 70 yılda yapılamayanların 21 yılda yapıldığına dikkat çekerek, “Eğrisi ile doğrusuyla, yanlışı ile hizmeti ile eksiği ile 21 yıl boyunca 70 yıldır yapılamayanı bizlere hediye eden, bizlere kazandıran, bizlere onu yaşatan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 5 yıl daha hükümetin başına getireceğiz. Bizler HÜDA PAR olarak bugüne kadar sayın Cumhurbaşkanını ve Ak Parti hükümetine doğrularına her zaman destek verdik, her zaman arkalarında durduk. 15 Temmuz’da onları askeri darbe ile devirmeye çalışmalarına karşı meydanlara ilk biz indik. Bütün haksızlıklara bütün mağduriyetlere bizler onlara destek olduk ve karşı durduk. Her zaman hakkın yanında durduk hakkı ayağa kaldırdık. Ama bizler bu milletin evladı olarak, yanlışları savunmadık karşısında durduk, eleştirdik. Milletimizin layık olduğu hizmet yerine gelmediğinde o hizmetin yerine gelmesi için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da inşallah böyle yapacağız. Çünkü biz dostumuzun dostuyuz, doğru yaptığında yanındayız, yanlış yaptığında da yanlışın düzeltmek için elimizden geleni yaparız. Yıkmak için değil yeniden inşa etmek için muhalefet ederiz.” Şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Mecliste olmalı

HÜDA PAR’ın mecliste olmasının önemine değinen Ramanlı şöyle konuştu:

“Bizler HÜDA PAR olarak meclise gireceğimiz günleri artık sayıyoruz. Meclise girmemize sayılı günler kaldı. İnşallah bu kardeşinizi de meclise gönderirseniz HÜDA PAR’ın temsilci sayısı 4 olacaktır. 4 HÜDA PAR milletvekili mecliste en az 40 milletvekiline bedeldir. Hakkın sesi, hakikatin sesi olmak, doğru yanında yanlışın karşısında durmaya devam etmek istiyoruz. Emin olun hangi partiden olursa olsun mecliste yer alan bütün milletvekilleri ehli vicdandır, ehli izandır, ehli imandır, bu milletin sevdalısıdır. Biz bizim haricimizde ki bütün milletvekillerine inşallah bir cesaret olacağız. Onlara öncü olacağız. Bizi geçmişten bugüne kadar inancımızla kavga ederek toplum arasında dindar-laik çatışmasını çıkaranların hevesini kursaklarında bıraktıysak, geçmişte bizi Kürt-Türk diye ayırıp, Kürdün dilini de varlığını da inkar edip çocuklarını asimile edip, üstelik bizi Türk kardeşlerimizi Kürt kardeşlerimize düşman göstermeye çalışanların planlarını bozduysak bizi hizmetsizlikle terbiye etmeye çalışan, bizi ikinci sınıf vatandaş muamelesiyle dışlamaya çalışanları bu son 21 yılda hezimete uğrattıysak artık ikinci yüzyılımızda bütün bu bize reva görülen çukurların tamamını kapatacağız.”

CHP zihniyeti dinimize, inancımıza, varlığımıza, dilimize düşmandır

İnanç, kimlik ve hizmeti öncelediklerini belirten Ramanlı, “Her üçünün de bu memleketin layık olduğu seviyede memleketimize hediye etmek için birer öncü olacağız. Belki here şeye gücümüz yetmez. Belki herkesi uyandıramaya biliriz ama emin olun uyuyanları uyandırmak için tek bir kişi yeter. Ama neyleyim ki uyuyor numarası yapanları hiç kimse uyandıramaz. Bugün birileri bize uyuyor numarası yapıyor. CHP zihniyeti gibi bizim dinimize, inancımıza, varlığımıza, dilimize düşman olanları bize dost göstermeye çalışıyorlar. Biz hiçbirine kanmıyoruz, hiçbirine de kanmayacağız.” İfadelerine yer verdi.

Artık hiç kimse Batman sahipsizdir demeyecek

Ramanlı devamla şöyle konuştu: “Memleketimizin de Beşiri’mizin de Batman’ımızın da diğer ilçelerimizin de pek çok sorunu var. Halen daha kendi muadili olan Anadolu da ki pek çok şehrin maalesef gerisindeyiz. Bu millete bu memlekete sahip çıkmaya geliyoruz. Artık hiç kimse Batman sahipsizdir demeyecek inşallah. Eğer bizler inisiyatif almazsak eğer bizler elimizi taşın altına koymazsak vekaletinize talip olmazsak işsizlerimize kim iş bulacak? Kentimizin sorunlarını kim çözecek? Bize hizmet edecek vekiller lazım. Bizim derdimizle dertlenecek vekiller lazım. Bizim sesimizi duyacak, hizmeti ayağımıza getirecek, sorunlarımıza çözüm bulacak vekillere ihtiyacımız var. İşte bizler Ak Parti milletvekili adayları olarak elhamdülillah sicilleri tertemiz beş kardeşiz. Eğer Batman, Beşiri bizleri kendisine temsilci kabul ederse emin olun belki on yılda yapılamayan hizmetleri on ay gibi kısa bir sürede başlatır gerçekleştiririz.”

Daha sonra Ramanlı, başkan Karabulut ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

serkan-ramanli-besiri-001.jpg

serkan-ramanli-besiri-002.jpg

serkan-ramanli-besiri-003.jpg

serkan-ramanli-besiri-004.jpg

serkan-ramanli-besiri-005.jpg

serkan-ramanli-besiri-006.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55