,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 26 °C

Ramanlı: “Batman’ın yatırım ve gelişimin önünde bulunan engellerin kaldıracağız”

Ramanlı: “Batman’ın yatırım ve gelişimin önünde bulunan engellerin kaldıracağız”
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın yatırım ve gelişimin önünde bulunan engelleri kaldıracaklarını kaydetti.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, Tarım Orman İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve DSİ 103. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Ramanlı’nın Tarım Orman İl Müdürlüğü ziyaretinde Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aydın, tarım alanında projelerin desteklenmesi ve hibeler konusunda gerçekleştirilen projelerle ilgili brifing verdi. Özellikle Batman’ın Antep Fıstığı yetiştiriciliğinde iyi bir ivme kazanıldığını belirterek, tarım alanında Batman’ın kendine yetebilecek bir üretim yapılması için teşvik ve desteklerin arttırılması için çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Orman İşletme Müdürlüğünde Müdüre Huriye Öztürk ile görüşen Ramanlı, il geneli ağaçlandırma çalışmalarını ve ağaçlandırılan bölgeler hakkında yapılanlar ile ilgili bilgi aldı.

Devlet Su İşleri 103. Şube Müdürlüğü ziyaretinde Milletvekili Serkan Ramanlı’yı karşılayan Şube Müdürü Mehmet Eşref İnal, Batman genelinde Sol Sahil Sulama, Sağ Sahil Sulama, Taşkın Koruma, Heyelan Koruma, boğulma vakalarının önüne geçmek için yapılan çalışmaları ve tarım arazilerinin sulanması ile ilgili brifing verdi.

Kurum ziyaretlerinde Batman’ın yerel ve ulusal yatırımlar konusunda durum analizi, tarım alanlarında gelecek teşvikler, tarım ürünlerinin üretiminde son durumu, ilimizi çevreleyen Batman Çayı ve derelerin ıslahı ve tarım alanlarının sulaması için yapılan çalışmalar incelendi.

Kurum müdürlerinin yaptıkları sunumlar ile birlikte bitirilen ve devam eden projeler ile hedeflenen projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarım konusunda Batman’ın geçmişten gelen bir başarısının olduğunu aktaran Ramanlı, “Tarım alanlarında yapılan her proje halkımız için büyük bir başarıdır. Batman için çalışan tüm kurumları destekleyeceğiz ve Batman’ın yatırım ve gelişimin önünde bulunan engelleri kaldıracağız.” dedi.

Ramanlı, ilçe ve köy ziyaretlerinde gündeme gelen Ziyaret Çayönü Mezrası (Zeynika) köyünde geçtiğimiz günlerde boğulan iki çocuğun olduğunu ve bir önlem alınması konusunda DSİ Şube Müdürü ile görüştü.

Kurum ziyaretleri çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Kurum ziyaretlerinden sonra Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl binasında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kurum ziyaretleri sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, “Tarım Orman İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ Şube Müdürlüğü;
Bugün yine kurum ziyaretlerine mesai ayırdık. Yoğun geçen ziyaretlerimizde müdürlerimizden kendi çalışma alanları ile ilgili brifingler aldık. Tarımda; fıstık üretimi konusunu, arazi sulamalarını, çiftçilerin sorunlarını, kırsal kalkınmayı destekleme ofisini, Ormanda; özel ağaçlandırma teşviklerini ve ormanların korunması konularını, DSİ’de ise tarımsal sulama projelerini, devam eden taşkın koruma çalışmalarını konuştuk. Batman bizim, İluh hepimizin.” İfadelerine yer verdi.

serkan-ramanli-serkan-ramanli-tarim-il-mudurlugu.jpg

serkan-ramanli-orman-il-mudurlugu.jpg

serkan-ramanli-dsi-sube-mudurlugu.jpg

serkan-ramanli-serkan-ramanli-tarim-il-mudurlugu-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55