,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Ramanlı: “Batman için çalışan kurumlarımıza her alanda gerekli desteği vereceğiz”

Ramanlı: “Batman için çalışan kurumlarımıza her alanda gerekli desteği vereceğiz”
STK ve Meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman için çalışan meslek odaları ve STK’lara her alanda gerekli desteği vereceklerine vurgu yaptı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı STK, meslek odaları ve kurum ziyaretleri kapsamında Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası ve MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da şehrin dinamiği olan STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak DİKA’yı ziyaret eden Ramanlı, DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İbrahim Erin ile bir araya gelerek, kısa ve uzun vadeli projeleri hakkında bilgi aldı. Milletvekili Ramanlı’nın ziyaretinden memnun olduklarını belirten Erin ve DİKA çalışanları, DİKA projelerinin milletvekilleri tarafından ciddiye alınmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirttiler.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretinde Başkan Hanefi Ekremoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ramanlı, çalışmaları, projeleri ve karşılaştıkları sorunlar ile ilgili bilgi aldı.

Ramanlı daha sonra çiftçilerin sorunları, gıda, hububat ve tarım ürünlerinin fiyatlandırılması gibi birçok konuyu konuşmak üzere Ziraat Odası Batman Şubesini ziyaret etti. Başkan Nizamettin Aydiş ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Ramanlı’ya çalışmaları, projeleri ve sorunları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi’ni ziyaretinde Ramanlı’yı Şube Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret sırasında Ramanlı’ya, Batman’da istihdam programları, istihdamın sağlanması ile ilgili projeler ile ilgili bilgi verilip, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu.

Her gün farklı kurumları ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları, projeleri ve planlarını inceleyen Milletvekili Ramanlı, Batman için çalışan meslek odaları ve STK’lara her alanda gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretlerde Milletvekili Ramanlı’ya; HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-esnaf-kefalet-ziyareti-002.jpg

serkan-ramanli-esnaf-kefalet-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-esnaf-kefalet-ziyareti-001.jpg

serkan-ramanli-dika-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-musiad-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-irfan-ozdemir-001.jpg

serkan-ramanli-musiad-ziyareti-001.jpg

serkan-ramanli-ziraat-odasi-ziyareti.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55