,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

Ramanlı: “Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracağız”

Ramanlı: “Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracağız”
Batman Tren Gar Müdürlüğü’nü ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çözüm için gerekli her çalışmayı destekleyeceklerini ve Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracaklarını söyledi.

Kurumların ihtiyaçlarını, eksiklerini ve sıkıntılarını kurum müdür ve personelinden dinleyen Ramanlı, çözüm için gerekli her çalışmayı destekleyeceklerini ve Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracağını söyledi.

TCDD Batman Gar Müdür vekili Halil Saruhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından Batman Gar Binasının tescillendiğini belirterek, “Tescillenen bu muazzam yapının etrafında her gün iki gidiş iki geliş bölge treni hizmeti ve bir ekspres tren hizmeti veriyoruz.” dedi.

Tren hizmetini kullananların sayısının her geçen gün arttığını belirten Saruhan, “Kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Yıllardır tren kullanan müşterilerimiz var. Kimi tren yolculuğunu sevdiği için, kimi tren ortamındaki yolculuktan hoşlandığı için tercih ediyor. Bazıları için tren yolculuğu bir hobi haline gelmiş.” şeklinde konuştu.

Vatandaşların birçok konuda treni tercih ettiğini aktaran Saruhan, “Tren yolculuğu bazı toplu taşımalara göre daha rahat ve konforlu. Ailece yolculuk yapmak isteyenlerin birinci tercihiyiz diyebiliriz.” dedi.

Tren Gar müdürlüğünü ve hizmet binasını dolaşan Ramanlı, tescillenen ve Batman’ın en eski yapıları arasında yerini alan Gar binasını gezerek, personel ile hasbihal etti.

Tren hizmetinin Batman tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ramanlı, “Tren kullanan ve hizmeti hak eden halkımızın rahat bir şekilde yolculuk etmesi bizim için önemli bir vazifedir. Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracağız ve gerekli her şeyi yapmak için çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Ziyarete HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve parti üyeleri katıldı.

Not: Daha önce yazılan haber sehven yazılmıştır. Bu şekilde haberi düzeltir okurlarımızdan ve haberde ismi geçenlerden özür dileriz. (HÜR24 Haber)






Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55