,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Ramanlı: “Annelerimiz çocuklarına, biz halkımıza düşkünüz”

Ramanlı: “Annelerimiz çocuklarına, biz halkımıza düşkünüz”
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Annelerin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz." dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve halkla buluşmaya devam ediyor.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-020.jpg

Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Öğle Namazı sonrası Çarşı Mahallesi İkinci Cadde esnafını ziyaret etti. Ramanlı, halkın desteğini almak ve onların isteklerini dinlemek amacıyla esnaf ve halkla bir araya geldi.

serkan-ramanli-tekstil-iscileri-006.jpg

Ramanlı tekstil emekçileriyle bir araya geldi

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında, Batman’da hizmet veren Gül tekstil ve Altınkaya Tekstil firmalarını ziyaret etti.

Tekstil firmalarında emekçilerle ile bir araya gelen Ramanlı, çalışanlar ile milletvekili seçildikten sonra yaptığı çalışmalar, seçim süreci ve projeleri ile ilgili sohbet etti.

serkan-ramanli-tekstil-iscileri-008.jpg

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, “Gül tekstil ve Altınkaya Tekstil firmalarının ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Biz, bu aziz millete hizmet etmek istedikçe Rabbim azmini veriyor.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı, esnaf, halk ve emekçiler ile kurduğu sıcak ilgi ve samimiyet dikkat çekti.

Ramanlı, Batman’ın ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilediklerini ve ilgilenmeye devam edeceklerini belirterek, Batman’ın sorunlarının çözümü için gerek yerelde gerekse de Ankara’da bakanlıklar düzeyinde yoğun çaba gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

serkan-ramanli-kadinlar-001.jpg

Tandır ziyareti
Çalışma ve ziyaretleri kapsamında halkın farklı kesimleriyle bir araya gelen Ramanlı, Meydan Mahallesi’nde kadınlar ile tandır başında ‘tandır sohbeti’ gerçekleştirdi. Kadınların özellikle çocuklarının eğitimi ve artan kötülüklerden dolayı endişelerini içeren soru ve sorunlarını dinleyen Ramanlı, eğitim ve ailenin korunması konusunda projeleri ve yapacakları ile ilgili bilgi vererek, neslin korunmasının parti olarak en çok önem verdikleri konulardan biri olduğunu söyledi.

Tandır sohbeti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Meydan mahallesinin kadınları ile tandır önünde oturup muhabbet ettik. Dertlerini dinledik. Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz.”

Ramanlı’ya ziyaretlerinde İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-tekstil-iscileri-007.jpg

serkan-ramanli-kadinlar.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55