,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Ramanlı: 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmeti 21 yılda yapanı destekliyoruz

Ramanlı: 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmeti 21 yılda yapanı destekliyoruz
Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmetleri 21 yılda kazandıran bir aday varken, hiçbir vaatte bulunmayan ve var olanı yıkmak isteyen birine destek vermelerinin mümkün olmadığına vurgu yaptı.

Halkla buluşma programının ikincisine katılan HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmetleri 21 yılda kazandıran bir aday varken, hiçbir vaatte bulunmayan ve var olanı yıkmak isteyen birine destek vermelerinin mümkün olmadığına vurgu yaptı.

Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı’ın halk buluşmasının ikincisinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve il teşkilatı hazır bulundu.

Batman Merkez Kültür Mahallesindeki parkta halk ile buluşan Ramanlı, vatandaşlara Türkçe ve Kürtçe bir konuşma yaptı. 

14 Mayıs'tan sonra Meclis'e gönderilecek vekillerin halkın dertleriyle dertlenen kişiler olması gerektiğini belirten Ramanlı, halkın 21 yılda yapılan hizmetleri göz önünde bulundurarak oy kullanmaları gerektiğini söyledi.

Ramanlı, "15 gün sonra önümüze iki sandık gelecek ve bizlerden bir tercih yapmamız istenecek. Hepimiz birer birer tercihlerimizi o sandıklara yansıtacağız. Bununla önümüzdeki 5 yılı karara bağlayacağız. 5 yılımız için birilerine bizi yönetsinler diye vekâlet vereceğiz. Bizi temsil etsinler ve hizmet etsinler diye vekâlet vereceğiz. O halde seçimimizi doğru yapmalıyız. Gerçekten bize hizmet edecek ve temsil edecek olanlara oyumuzu vereceğiz. Bizim hakkımızı, hukukumuzu savunacak olanlara tercihte bulunmalıyız. Tam aksine seçildikten sonra bizleri unutan, hakkımızı ve hukukumuzu savunmak yerine başka planların, başka programların ve başka kimliklerin peşinde koşanlara destek olmayacağız." dedi.

"Bize hizmet edeni ve derdimizle dertleneni seçeceğiz"

"80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmetleri 21 yılda kazandıran bir aday varken, bizlere hiçbir vaatte bulunmayan ve var olanı yıkmak isteyen birine nasıl destek veririz?" diyen Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti.

"Oyumuzu aldıktan sonra bize telefonlarını kapatanlara oy vermeyeceğiz. 14 Mayıs'tan sonra Meclis'e gönderdiğimiz vekilleri bizlerin dertleriyle dertlenmeleri için oy vereceğiz. O halde kime oy verip vermeyeceğimize, kimi kendimize temsilci etmeyeceğimize hep birlikte karar verelim. Önümüze gelecek olan birinci sandık cumhurbaşkanlığı seçimi için olacak. Bir tarafta 21 yıl boyunca 80 yıllık cumhuriyette yapılmamış hizmetleri bizlere kazandıran bir aday var ve önümüzdeki 5 yılda yapmış olduğu hizmetlere hizmet katmak için vaatte bulunan bir aday var. Öte tarafta hizmet vaat etmeyen, sadece olanı bozmak için vaatte bunan bir aday var. O halde bizler elbette bize hizmet edeni ve derdimizle dertleneni seçeceğiz. "

"Hiç kimseyi sırf kendi egosunu tatmin etmek için koltuklara göndermiyoruz"

Ramanlı, "Gelecek kuşaklarımızın daha müreffeh, daha adil bir toplumda yaşamasını mümkün kılacak olana elbette destek vereceğiz. O da elbette ki bugüne kadar yaptığı hizmetlerle 80 yıllık cumhuriyetin adeta şahlanışına vesile olan Recep Tayip Erdoğan'dır. Bizler millet olarak, halk olarak hiç kimsenin boyuna posuna hayran değiliz. Hiç kimsenin kaşına, gözüne hayran olduğumuz için onu desteklemiyoruz. Hiç kimseyi de sırf kendi egosunu tatmin etmek içinde o koltuklara göndermiyoruz. Bizim tek bir ölçümüz var; bize hizmet edene biz de destek veririz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

serkan-ramanli-secim-calismasi-008.jpg

serkan-ramanli-secim-calismasi-009.jpg

serkan-ramanli-secim-calismasi-010.jpg

serkan-ramanli-secim-calismasi-011.jpg

serkan-ramanli-secim-calismasi-012.jpg

serkan-ramanli-secim-calismasi-013.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55