,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

Peygamber Sevdalıları'ndan teşekkür ziyareti

Peygamber Sevdalıları'ndan teşekkür ziyareti
Peygamber Sevdalıları Vakfı, İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını protesto etmek için 30 Temmuz'da düzenlenen mitinge ücretsiz araç desteği veren hayırsever iş adamlarına teşekkür ziyaretinde bulunarak Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını protesto etmek için Diyarbakır'da 30 Temmuz'da düzenlediği ve Batman'dan da on binlerin katılım sağladığı mitinge ücretsiz araç desteği veren hayırsever iş adamları Baniddo Dondurmaları sahibi Yahya Ezer ve Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Temsilcisi Feyzi Aydın, Esat Ekremoğlu'na araç desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak daha önceki tüm etkinliklerimizde olduğu gibi vatandaşlarımızı etkinlik alanlarına taşıma konusunda her zaman bize yardımcı oldunuz. Allah hayrınızı kabul etsin. 30 Temmuz'da Diyarbakır'da yapmış olduğumuz 'Kur'an'a Saygı Mitingi'nde, uzak olduğu halde yine de elinizden gelen yardımı yaptınız. Araçlarınızı bu etkinlik için seferber ettiniz, yardımcı oldunuz. Vatandaşlarımızı ücretsiz bir şekilde bu etkinliğe götürebildik. Kur'an-ı Kerim bütün Müslümanların, hatta bütün insanlığın kitabıdır. Hepimizin ona sahip çıkması gerekiyor. Bu etkinlikte bütün Müslümanlar, bütün hayırseverler bunu gösterdiler. Bu etkinliğe destek oldular. Siz de araçlarınızla, şoförlerinizle bütün masrafları kendiniz karşılayarak vatandaşlarımızı Diyarbakır'a götürüp getirdiniz. Bundan dolayı Allah-u Teala hayrınızı kabul etsin. İnşallah bu tür etkinliklerde, bu tür hayırlı programlarda beraber yine çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman sizi hayırla anıyoruz. Allah-u Teala hayrınızı kabul etsin." dedi.

Ziyaretleri için Peygamber Sevdalıları Vakfı temsilcilerine teşekkür eden Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu ise, "Bir Batmanlı olarak ve kooperatif olarak biz her zaman Peygamber Sevdalıları'nın etkinliklerine elimizden geldikçe yardımımızı esirgemeyeceğiz inşallah. Bugünden sonra da birlik ve beraberlik içinde yapılan tüm etkinliklerde beraber olacağız. Ziyaretleri için Feyzi başkanımızın ve Nurettin başkanımızın ayaklarına sağlık diliyorum. Allah onlardan razı olsun. Ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Biz de Ekremoğulları olarak sürekli sizlerin yanınızdayız Allah'ın izniyle. Yapmış olduğunuz etkinliklerde ve bundan sonra yapacağınız etkinliklerde hep beraber olacağız inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55