,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Peygamber Sevdalıları pazar günü Diyarbakır'da Filistin için kitlesel yürüyüş yapıyor

Peygamber Sevdalıları pazar günü Diyarbakır'da Filistin için kitlesel yürüyüş yapıyor
Peygamber Sevdalıları Vakfı Gazze'de devam eden direnişe destek amaçlı 21 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Diyarbakır'da Ofis Caddesinden Selahaddin-i Eyyubi Meydanına "Aksa Tufanı Zaferine Destek yürüyüşü" adı altında kitlesel yürüyüş yapacak.

7 ekim'de başlayan Aksa Tufanı operasyonuyla beraber her platformda Gazze'ye olan desteğini haykıran ve bu kapsamda farklı etkinlikler düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfı, Pazar günü Diyarbakır'da "Aksa Tufanı Zaferine Destek yürüyüşü" sloganıyla kitlesel bir yürüyüş yapmaya hazırlanıyor.

Yapılacak yürüyüş etkinliği ile ilgili konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Diyarbakır İl Koordinatörü Abdulmenaf Adıyaman, düzenleyecekleri etkinliğe tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Filistin'de devam eden mücadele ile ilgili vakıf olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman, "7 ekim tarihi itibariyle Filistin'de Aksa Tufanı adıyla büyük bir operasyon başlatıldı ve siyonist çeteye karşı büyük bir başarı elde edildi. Ancak o günden bu yana siyonist işgalciler ve sahibi olduğu başta büyük şeytan ABD olmak üzere diğer emperyalist güçlerden ciddi anlamda gördüğü destekle Gazze'de soykırım yaptı ve bunu devam ettiriyor." dedi.

"Kitlesel yürüyüşümüze tüm halkımızı davet ediyoruz"

Bugüne kadar yapılan soykırımlarla birlikte Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak 7 ekimden bu yana Filistin halkını yalnız bırakmadıklarını, onlarla beraber olup acılarını paylaştıklarını dile getiren Adıyaman, "Kendileriyle ilgili söylenebilecek tüm söylemleri gerek fiili gerek kavli olarak dualarımızda yer edindik. İlk gün söylediklerimizin hiçbirini aksatmadan, yorulmadan devam ettirdik ki o da şuydu: Biz Gazze'deki işgal bitene kadar Filistinli mazlumların yanındayız, onları asla yalnız bırakmayacağız, meydanlarda olacağız ve onların mazlumiyetini her platformda dile getireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Bugüne kadar aynı azim ve kararlılıkla meydanlarda olduk, Gazze halkını hiçbir şekilde yalnız bırakmadık ve inşallah Gazze'deki işgal bitene kadar bu etkinliklerimizi devam ettireceğiz "ifadeleriyle desteklerini sürdüreceklerinin altını çizen Adıyaman, şunları söyledi:

"Bu noktada Allah'ın izniyle pazar günü Diyarbakır'da Ofis Caddesinden Şeyh Said Meydanına kadar büyük bir kitlesel yürüyüş yapmayı planlıyoruz. Kadını-erkeği, genci-yaşlısıyla Gazze halkının zafere ramak kaldığı bir dönemde Filistin halkına moral açısından destek vermiş olacağız."

Adıyaman, "Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan kitlesel yürüyüşümüze tüm halkımızı davet ediyoruz. Allah'ın izniyle bu yürüyüşümüz Gazze'deki Müslümanlara güç verecek ve nihayetinde inşallah zaferi elde edecektir. Gazze'nin elde edeceği zaferi bu duygu ve düşünceyle paylaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55