,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Peygamber Sevdalıları Derneğinden Şanlıurfa'da düzenlenecek olan konsere tepki

Peygamber Sevdalıları Derneğinden Şanlıurfa'da düzenlenecek olan konsere tepki
Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Derneği, dindar nesil iddiasına sahip siyasi bir anlayışın tüm uyarılara rağmen vebali büyük olan bu etkinliklerdeki ısrarını anlamadıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan konsere tepki gösteren Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Derneği, dindar nesil iddiasına sahip siyasi bir anlayışın tüm uyarılara rağmen vebali büyük olan bu etkinliklerdeki ısrarını anlamadıklarını belirtti.

Son dönemlerde belediyeler tarafından yapılan ifsat konserlerine tepkiler devam ediyor.

Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun tarihi il ve ilçelerinde düzenlenen bu etkinlikler, gençlerin de ahlakî olarak yozlaşmasına sebebiyet veriyor.

Peygamberler Şehri olarak anılan Şanlıurfa'da önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Sonbahar Açık Hava Konserine tepki gösteren Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı İbrahim Halil Göven, Büyükşehir Belediyesinin hatasından dönme çağrısı yaptı.

"Acilen çözüm bekleyen sorunları için harcanabilirdi"

Söz konusu konsere sosyal medya hesabından tepki gösteren Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı İbrahim Halil Göven, "Peygamberler Şehri Şanlıurfa'mızın çözüm bekleyen onlarca sorunu varken, Büyükşehir Belediyesi, halkımızın boğazından kısarak ödediği vergilerle, gençlerimizi ahlâken yozlaştıran konserlerini devam ettiriyor. Oysa sanat adı altında yapılan bu ifsat edici etkinliklere aktarılan yüz binlerce lira halkımızın acilen çözüm bekleyen sorunları için harcanabilirdi." diye konuştu.

"Yanlışlar karşısında suskun kalmayacağımızı belirtmek isteriz"

İnanca uygun bir ahlak yapısına sahip olmayan sözde sanatçıların şehre getirilip gençlere rol model olarak gösterilmesinin kabul edilecek bir durum olmadığının altını çizen Göven, "İnancımıza uygun bir ahlak yapısına sahip olmayan sözde sanatçıları şehrimize getirip gençlerimize rol model olarak gösterilmesi kabul edilecek bir durum değildir. Bizler Rabbimize hesap vereceği bilinciyle harekete eden Müslümanlar olarak, bu yanlışlar karşısında suskun kalmayacağımızı belirtmek isteriz." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e çağrıda bulunan Göven, "Dindar nesil iddiasına sahip siyasi bir anlayışın, tüm uyarılarımıza rağmen vebali büyük olan bu etkinliklerdeki ısrarını anlamış değiliz. Bu vesileyle bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Z. Abidin Beyazgül'e bu hatalarından dönme çağrımızı bir kez daha yeniliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55