,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 26 °C

Özaslan: Yönetimin ana odak merkezinde insanı koyacağız

Özaslan: Yönetimin ana odak merkezinde insanı koyacağız
HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Emin Özaslan, belediyecilik tarihinde eşi benzeri görülmemiş projeler üreteceklerini ifade ederek yönetimin merkezine insanı koyacaklarını belirtti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Emin Özaslan oldu.

Türkiye siyasetinde bir ilk olan Cuma 11.11 Platformu'nun mimarı olan Özaslan, aday seçilmesinin ardından İLKHA'ya konuştu.

"HÜDA PAR belediyeciliği ile projeler hayata geçecek"

Özaslan, "HÜDA PAR olarak aday tanıtımın toplantısını ilk Şanlıurfa’da yapmaları biz Urfalılar için gurur verici, o yüzden kendilerine çok teşekkür ederim. Ben Urfa’daki bütün kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Urfalılar kendinden emin, Urfalılar Hazreti İbrahim’in vermiş olduğu özgüvenle ben eminim ki 31 Mart'tan sonra HÜDA PAR belediyeciliği ile öyle projeler hayata geçecek ki buradan bütün kardeşlerime şu müjdeyi vermek isterim. Öyle büyük projelerimiz olacak ki belediyecilik tarihinde eşi benzeri görülmemiş projeler olacak. Bunların ilki Şanlıurfa olacak. Buradan bu sözü onlara veriyorum. İnşallah çok yakın bir zamanda da hazırlamış olduğumuz projeleri bir tanıtım toplantısı ile teker teker tüm Urfalı hemşerilerimize duyuracağız. Urfa çok farklı bir şehir olacak." dedi.

"Tüm çalışmaları insan merkezli anlayış üzerinden yönetiyoruz"

Belediyecilik anlayışıyla huzurlu ve güvenilir şehirlerin HÜDA PAR’ın belediyeciliği ile olacağını kaydeden Özaslan, "HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışında merkezinde insan olan bir yönetim anlayışı var. Biz yönetimin ana odak merkezine insanı koyacağız. Tüm çalışmaları insan merkezli anlayış üzerinden yönetiyoruz. Ana odakta insan olduğu müddetçe bütün hizmetlerde insana faydalı insana zararlı neler olabilir bunun üzerine konuşacağız, bunun üzerine çalışmalar yapacağız. Ben eminim en huzurlu en güvenilir şehirler HÜDA PAR’ın belediyeciliği ile mümkün olacaktır." şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan kimdir?

1979 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. İşletme mezunu olup uzun yıllar özel sektörde yöneticilik yaptı. Birçok kuruma iletişim ve yönetim ile ilgili danışmanlık hizmeti verdi. En son bir petrol şirketinde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Genç Düşünce Akademisi GEDAK'ın Kurucu Başkanlığı ve 2020-2023 yılları arasında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı görevlerini yaptı. Türkiye siyasetinde bir ilk olan Cuma 11.11 Platformu'nun mimarı olan Özaslan, evli ve 4 çocuk babasıdır. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55