,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Muhammed Ata Yaçin: Sonu yakın olan işgal rejimine karşı mücadelemize devam edelim

Muhammed Ata Yaçin: Sonu yakın olan işgal rejimine karşı mücadelemize devam edelim
Gaziantep'te düzenlenen Aksa Tufanı'na destek mitinginde konuşan Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin, çocuk ve kadın demeden herkesi katleden işgalci siyonist rejimin sonunun yakın olduğunu söyledi.

 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından organize edilen "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi" büyük bir katılımla Gaziantep'te başladı.

Gaziantep tur otobüsleri park alanında düzenlenen destek mitingi, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Mitingin açılış konuşmasını yapan Peygamber Sevdalıları Gaziantep Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin hoca, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen Filistinli kardeşleri için toplanan kitleye şükranlarını sundu.

Yaçin, "Bugün Bizler buradayken Bedenlerimiz burada olabilir fakat hepimizin kalbi Gazze'de atıyor. Bugün biz meydana çıkmayacaksak ne zaman çıkacağız? Bugün bizler ellerimizi semaya açıp gök kapılarını açamayacaksak, dualarımız ve niyazlarımız olmayacaksa ne zaman ellerimiz açılacak? Bugün Bu Müslümanlar Hayber'de Yahudilere darbe vuran, onları darmadağın eden Hazreti Resulullah Sallallahu Aleyhi Vesellem'in yolundan gidip O'nun mücadele ruhunu kuşanılmayacaksa, O'nun yolundan gidilmeyecek ise ne zaman gidilecek?" dedi.

Aksa Tufanı ile beraber Gazze'deki mücahitlerin işgalci terör rejimine büyük bir darbe vurduğunu belirten Yaçin, "Onlar yaşadıkları bu mağlubiyetin karşılığında çocukları, kadınları, sivilleri, hastaneleri bombaladılar. Ama unutmayın Ey Müslümanlar! Hendeğin zorluğunda Allah Resulü Aleyhissalatu Vesselam Yemen'in, Kisra'nın ve Şam'ın müjdesini verdi." ifadelerini kullandı.

"Karanlığın en zifiri olduğu an aydınlığın en yakın olduğu andır"

Yaçin, şöyle devam etti:

"Ey Müslümanlar 'Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılabı içerisinde en gür sada İslam'ın sadası olacaktır', Zafer, Gazze'nin olacaktır, zafer mücahitlerin olacaktır, zafer HAMAS'ın, İslami Cihad'ın ve zafere inanan bütün müminlerin olacaktır inşallah. Ümitlerinizi diri tutun. Yıllar önce Kudüs Haçlılar tarafından işgal altındayken Müslüman kadınlara bir şey söylendi. 'Gidin evlerinizde gül suyu biriktirin. Gidin evlerinize gül suyu biriktirin. Gün gelecek Mescid-i Aksa bizim olacak, o Mescid-i Aksa'yı gül suları ile temizleyeceğiz. Ve bugün size çağrıdır ey Müslüman kadınlar! Evlerinizin içerisinde gül suları biriktirin! Tesbihler, seccadeler biriktirin! Ey Müslüman çocuklar Gazze'nin, Filistin'in içerisindeki çocuklara hediyeler hazırlayın! Ey Müslüman babalar! Ailesi, çocukları, kalplerinde Filistin olan, Gazze olan aileler ve nesiller yetiştirin. Artık zafer yakındır, Artık şafak yakındır. Unutmayın ki, zulmün en çok arttığı an, karanlığın en zifiri olduğu an unutmayalım ki aydınlığın en yakın olduğu andır."

"Şeyh Ahmet Yasin'in dediği gibi israilin sonu yakındır"

Yarınlara hazırlık yapılması gerektiğini vurgulayan Yaçin, "Bugün zulüm arttı. Ne zaman ki Firavun zulmünü attırdı ve yeni doğan o çocuklara ne zaman ellerini uzattı ve onları katletti Allah'u Teala onların sonunu getirdi. Bugün israil terör rejiminin kundaktaki, kuvözdeki çocuklara artık elleri uzandı, yeni doğan çocuklara eli uzandı artık onların sonu da yakındır. Şeyh Ahmet Yasin'in dediği gibi israilin sonu yakındır. Ey Müslümanlar! Gelin bizler de sonu yakın olan bu israilin, sonu yakın olan bu terör rejiminin sonunu getirmek için bizler de mücadelemizi devam ettirelim. Onların sonu bizlerin eliyle olsun." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55