,
  • BIST 9980.61
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 27 °C

Molla Enver Kılıçarslan: Her şartta Filistinli Müslümanlara destek olunması gerekir

Molla Enver Kılıçarslan: Her şartta Filistinli Müslümanlara destek olunması gerekir
'Aksa Tufanı' operasyonundan sonra işgalcilerin başlattığı yoğun saldırı ve katliamlara karşı İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, her şartta Filistinli Müslümanlara destek olunması gerektiğine dikkat çekti.

Yıllardır süren işgal ve zulümlere karşı durmaya çalışan mazlum Filistin halkının destek beklediğini ve Müslümanların da birbirlerine destekte bulunmaları gerektiğini söyleyen İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Allah'ın ahiret gününde bunun hesabını sorecağını söyledi.

Tarihin hiçbir zamanında bu kadar sivil, gazeteci, çocuk ve kadının vahşice ölümlerinin görülmediğini ifade eden Kılıçarslan, her türlü imkanlarla Filistinli Müslümanların yanlarında olduğunu söyledi.

"Yahudi ve hristiyanların arasında çok fazla görüş ayrılığı olmasına rağmen yine de birbirlerine yardım ederler"

Kafirlerin aralarında nsıl bir husumet olursa olsun İslama karşı daima beraber hareket ettiklerini söyleyen Kılıçarslan, "Malum olduğu üzere Filistin'de çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Öldürenler de siyonist yahudilerdir. Allah'u Teala Kur'an-ı Kerim'de Maide 51'de hristiyan ve yahudilerden bahsederek diyor ki,  'Onlar yalnızca birbirlerinin dostlarıdırlar'. Yahudi ve hristiyanların arasında çok fazla görüş ayrılığı olmasına rağmen yine de birbirlerine yardım ederler. Allah'u teala Al-i İmran 103'te Müslümanlara diyor ki, 'Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın' Peygamber efendimiz aleyhisselam da, 'Bir Müslüman, düşmanların, hristiyan ve yahudilerin zulmüne uğruyorsa ve Müslümanlar da yardım edebilecekleri halde yardım etmiyorlarsa Allah'u Teala kıyamet gününde yardımcı olmayan Müslümanları Haşr gününde onları bütün ümmete rezil edecektir' diye buyuruyor. Bugün İslam aleminden ses çıkmıyor. Gazze'de insanlar sığınaklardan çıkamıyorlar. Amerika modern silahları ve var gücüyle, İngiltere, Fransa, Almanya ve tüm hristiyan devletleri Peygamber efendimizin buyurduğu gibi küfürde tek vücut olmuşlardır. Yahudilere destek çıkmaktadırlar. Ancak Müslümanlar, Müslüman kardeşlerine yardımda bulunmuyorlar. Tarihin hiçbir zamanında bugün siyonistlerin yaptığı çocuk, kadın, ihtiyar, mazlum, sivil, gazeteci ölümleri görülmedi." dedi.

"Bu yaptıkları zulümlere karşılık Allah'u Teala onları helak edecektir"

Kur'an-ı Kerim'de yahudilere 15 yerde lanet edildiğini belirten Kılıçarslan, "Kur'an-ı Kerim'de şeytana dahi bu kadar lanet edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'de Allah'u Teala 15 yerde hususen yahudilere lanet ediyor. Allah Kur'an-ı Kerim'de yahudilere lanet ettiği kadar şeytana etmemiştir. Demek ki yahudilerin zararı şeytanın zarar vermesinden daha fazladır. Bu yaptıkları zulümlere karşılık Allah'u Teala onları helak edecektir. Bugün Müslümanların görevi, yapabiliyorsa canıyla, olmuyorsa malıyla, olmuyorsa gece gündüz filistinli kardeşlerimize yapılacak dualarla ve siyonist yahudilere yapılacak beddualarla geçmelidir. Eğer kalpten bir şekilde Filistinli kardeşlermizin yanında olmazsak Allah bizlere hesap soracaktır. Bizler de bu toplantı ve mitinglerde gösteriyor ve diyoruz ki, 'Ya Rabbi sen şahitsin. Bizler Filistinli, Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız. Bizleri Kıyamet Gününde kardeşlerimize yardım etmemekle mesul etme.' İnşallah bizler bu savaş sürdüğü sürece Gazzeli kardeşlerimize destek vereceğiz. Keşke fırsat olsaydı da bu yaşımda Filistin'e gidebilseydim. Ancak bizim şuan elimizden gelen destekler ve dualar Filistinli kardeşlerimizin yanında ve beddualarla da israillilerin karşısında durmalıyız. Peygamber efendimizde belirtiyor ki, 'Dua mü'minin silahıdır.' Bizler geceleri kalkalım ve kardeşlerimize dua edelim. Allah'u Teala onlara nusretini gönderecektir. Nasıl ki 'Aksa Tufanı' operasyonunda siyoist yahudileri öldürdülerse yine yapacaklardır. İnşallah yeryüzünden silineceklerdir. Ya Rabbi bizlerin senin rahmetinden, kudretinden umudumuz var. Gazzeli ve Fiistinli Müslüman kardeşlerimize yardım eyle. Öfke ve gazabını da hristiyanlara, yahudilere ve israil destekçilerine gönder." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55