,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

Milliyet Executive ile Yeni Yüzyılda Teknoloji Odaklı İş Modelleri

Milliyet Executive ile  Yeni Yüzyılda Teknoloji Odaklı İş Modelleri
Milliyet Executive Kasım sayısı Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında iş dünyasını bekleyen gelişmeleri inceliyor. Teknolojiye dayalı katma değerli üretimlerden Türkiye’deki güncel yatırımlara kadar pek çok yenilik okuyucuyla buluşuyor.

Milliyet Executive, kapak sayfasında yeni yüzyılda ekonomik atılımı sağlayacak olan katma değerli üretim gerçekleştiren startup’lara yer veriyor. Yazı; yeni bir startup’ın nasıl kurulacağından, büyüme sürecinde dikkat edilmesi gereken adımlara kadar birçok bilinmeyeni cevaplarken yeni iş kuracaklar için adeta bir yol haritası çiziyor.

Yeni sayıda Avrupa'nın en büyük 3 şirketi arasında gösterilen Arçelik’in Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, beyaz eşya üretiminde Ar-Ge ve dijitalleşme yatırımlarını anlatıyor. Dinçer, geçtiğimiz yılın analizinden, yeni yıl değerlendirmesine kadar iş dünyasına dair kapsamlı görüşlerini aktarıyor. Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden ise kurdukları müşteri odaklı ekosistem sayesinde son üç yılda büyük bir hızla yükselen müşteri memnuniyetini yorumluyor. İstanbul ofisinden 11 ülkeyi yöneten Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya (TUCA) Genel Müdürü ise Nilay Tatlısöz, kariyer yolculuğundaki kilometre taşlarının yanı sıra hızla büyüyen elektrikli araç teknolojisinden savaşlardan etkilenen akaryakıt sektörüne kadar çeşitli soru başlıklarını yanıtlıyor.

Gastronomide yerel lezzetlerle ilerleyen Labada Gurme'nin kurucusu Gonca Saldanlı, büyüme hedeflerini anlatıyor. Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan ise perakende ve AVM sektörlerinde dijitalleşmenin önemini açıklıyor. DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit, Milliyet Executive saylarına yansıyor. Genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri ve şirketlerin bu konudaki adımları aktarılıyor. Yeni sayıda; Murat Yeşildere’nin ‘Lider diye yazılır Atatürk diye okunur!’ adlı yazısına ve pek çok konu başlığına ulaşılabiliyor.

Milliyet Executive, her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de erişilebileceği gibi Getir, Trendyol ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55