Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malatya İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malatya İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katıldı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya Valiliğini ziyaret ederek, Vali Seddar Yavuz ile kentte gerçekleştirilen eğitim yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Tekin, ziyaretin ardından il eğitim yöneticilerinin katılımıyla İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda, Malatya’da yürütülen eğitim çalışmaları ile geleceğe yönelik hedeflerin ele alındığı bildirildi. Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında şehirlerin eğitimdeki dönüşümünü yerinde takip ettiklerini vurgulayan Tekin, bu tür toplantıları önemsediklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde, Malatya’da eğitimin geleceğin inşasında merkezi bir rol üstlendiğine bir kez daha şahit olduklarını dile getiren Tekin, deprem sürecinden etkilenen şehrin eğitimle yeniden ayağa kalktığını kaydetti.

Bakan Tekin, “Depremlerle sarsılmış ancak eğitimle yeniden ayağa kalkmış bu kadim şehir; azmi, iradesi ve öğretmenlerinin fedakârlığıyla yeniden doğmuştur.” ifadelerini kullandı. Maarif ailesi olarak, çocukların bilgi ve erdemle yetişmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Tekin, toplantıya katılan yöneticilere teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.