,
  • BIST 9994.19
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Milletvekili Ramanlı’ya Kayapınar’da görkemli karşılama

Milletvekili Ramanlı’ya Kayapınar’da görkemli karşılama
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, meclisin tatile girmesinin ardından ziyaret ve çalışmalarına devam ediyor.

Adana’da yaşanan menfur olay ve Sacit Pişgin’in şehid edildiği olay ve taziye sonrası Milletvekili Ramanlı, programına kaldığı yerden devam etti.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden dolayı Gercüş ilçesi, Kayapınar (Aynkaf) Beldesi, Gercüş ve Habizbini köylerine teşekkür ve çalışma ziyaretine çıkan Ramanlı, Kayapınar (Aynkaf) Beldesine ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Ramanlı’ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Gercüş ilçe Başkanı Mehmet Sait Başaran ve partililer eşlik etti.

Ramanlı’yı belde girişinde Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan ve belde halkı kurban keserek karşıladı. Başkan Özhan Ramanlı’nın onuruna Ramanlı ve belde halkına yemek verdi.

Özhan ve belde halkı, Milletvekili Ramanlı ve heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başkan Özhan ve belde halkı Adana’da şehit edilen HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacid Pişgin için vefatı ve yaşanan saldırı nedeniyle üzüntülerini ve taziyelerini sundular.

Gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Ramanlı, Adana’da yaşanan olay ve süreçle ilgili bilgi verdi.

Halkla bir araya gelen Ramanlı, Kayapınar beldesinde belde halkına seçimde yaptıkları çalışmalar ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Kayapınar Beldesinin sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, çözüm konusunda halkın vekili olarak gerekli mercilere ulaştıracaklarını belirtti.

Halkın sorunlarını dinleyen ve yapılacakları anlattığı konuşmasında Ramanlı, Kayapınar (Aynkaf)’in ilçe olması konusunda çalışacaklarını belirterek, “Birçok ilçe il olmayı, birçok belde ise ilçe olmayı hak ediyor. Biz Aynkaf’imizin ilçe olması için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte Aynkaf’ı da hak ettiği seviyeye çıkaracağız.” Dedi.

İşsizlik hepimizin sorunudur

İşsizlik konusuna değinen Ramanlı, “İşsizlik hepimizin sorunudur. Bilhassa Batman’ımızın bölgemizin sorunudur. Ama seçim öncesinde şunu da söylemiştik. Devlet kapısı tek başına işsizliği çözecek bir kapı değildir. Tek çözüm devletin kapısı değildir. Devlete memur olmak ona işçi olmak bizim gençlerimiz için iş sahibi olmalarına yetmiyor. Peki ne yapmak lazım? Özel sektörü buralara getirmek lazım.  Yatırımları buralara çekmek lazım. Milletvekilimiz Ferhat Bey ile bakanlarla ve Cumhurbaşkanı yardımcısıyla görüştüğümüzde bunları dile getirdik. Mümkünse kamu yatırımlarını mümkün değilse özel sektör yatırımlarını Aynkaf’a ve Batman’a kazandırmanın gayreti içinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Kayapınar Belediyesi’ni ziyaret eden Ramanlı beldeyi dolaşarak Başkan Özhan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Ramanlı daha sonra köy ziyaretleri için Kayapınar Beldesi’nden ayrıldı.

Köy ziyaretlerine Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, köy muhtarları parti üye ve gönüllüleri katıldı.

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-008.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-009.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-010.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-011.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-012.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-013.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-014.jpg

serkan-ramanli-kayapinar-beldesi-015.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55