,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Milletvekili Ramanlı’dan Gercüş köylerine ziyaret

Milletvekili Ramanlı’dan Gercüş köylerine ziyaret
HÜDA PAR Sözcüsü ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gercüş ilçesine ve köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Adana’da yaşanan menfur saldırıda Sacit Pişgin’in şehid olması ve taziye sonrası Milletvekili Ramanlı, programına kaldığı yerden devam etti.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden dolayı Gercüş ilçesi, Kayapınar (Aynkaf) Beldesi, Gercüş ve Habizbini bölgesi köylerine teşekkür ve çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Ramanlı’ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Gercüş ilçe Başkanı Mehmet Sait Başaran ve partililer eşlik etti. Bazı köy ziyaretlerine Ak Parti Gercüş ilçe Başkanı Şefik Öner ve Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan da eşlik etti.

Seki (Xerabe Bena) köyü, Ardıçlı (Acibe) köyü, Doruk (Kasre) köyü, Tepecik (Hoska) köyü, Babnir köyü, Yayladüzü (Gundik), Gökçe (Malamıhe), Kömürcü köyü (Sılebine), Konak (Kasirke) köyü ve Bağlıca (Midelbe) köyü ziyaret edildi.

Köy muhtarları ve köylüler, Adana’da şehit edilen HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin için taziyelerini sundular.

Gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Ramanlı, Adana’da yaşanan olay ve süreçle ilgili bilgi verdi.

Köy ziyaretlerinde köylerin genel istek ve şikayetlerini dinleyen Ramanlı, gelen sıkıntıların ve sorunların çözüm konusunda hangi aşamada olduğunu ve son durumları ile ilgili yetkili merciler tarafından yapılanları köylerde yerinde tespit etti.

Köylerin yol, içme suyu, hayvan sulama suyu, Batman merkeze bağlanmak üzere yolların kısaltılması gibi farklı birçok konu hakkında köylülerle fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, “14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta bize destek verdiniz, bizi vekil yaptınız, bizi mecliste gönderdiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder bundan sonraki süreçte İnşallah elimden geldiği kadar köylerimiz için ilçelerimiz için Batman'ımız için ne gerekirse elimizin yetişebildiği; çalmamız gereken kapı, gitmemiz gereken ne varsa inşallah bundan sonra sıra bizimdir biz hizmet edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

serkan-ramanli-gercus-koylerine-ziyaret.jpg

serkan-ramanli-gercus-koylerine-ziyaret-001.jpg

serkan-ramanli-gercus-koylerine-ziyaret-002.jpg

serkan-ramanli-gercus-koylerine-ziyaret-003.jpg

serkan-ramanli-gercus-koylerine-ziyaret-004.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55